Olajfinomítókat támadnak az ukránok Oroszországban (VIDEÓ)

2024. március 16. 15:40

Halálos áldozatok is vannak.

2024. március 16. 15:40

Nyitókép: X

Ukrán dróntámadás érte szombaton az oroszországi Szamara régióban lévő Szizsran olajfinomítót, és támadást kíséreltek meg a novokujibisevszki olajfinomító ellen is – közölték a helyi hatóságok. Dmitrij Azarov, a régió kormányzója elmondta, hogy a támadás következtében kigyulladt egy kőolajtermék-konténer a szizsrani olajfinomítóban, hozzátéve, hogy az előzetes adatok szerint nem voltak áldozatok. Azt is elmondta, hogy a novokujibisevszki finomító elleni támadási kísérletet elhárították, és nem jelentettek áldozatokat. 

Az ukrán határ közelében fekvő Belgorod város környékét szombaton már második nap érte ukrán támadás, 

ezúttal két halálos áldozattal és nyolc sebesülttel járt a területi kormányzó beszámolója szerint. 

Egy rakétatámadásban egy férfi és egy nő meghalt, hárman pedig megsebesültek néhány kilométerre az ukrán határtól – írta Vjacseszlav Gladkov a Telegramon. További öt ember sérült meg egy autóban, amelyet egy ukrán drón talált el.   Pénteken az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása alapján hét ukrán rakétát semmisítettek meg Belgorod felett. Az ukrajnai Harkiv megyével szomszédos Belgorod ellen gyakorta intéznek rakétatámadást az ukrán oldalról. Tavaly decemberben például egy rakétatámadásban 25 civil halt meg – tették hozzá.

(MTI)

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­­y­o­k­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­k­­ ­­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
lajajakab11
2024. március 16. 19:30
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Szvv
2024. március 16. 19:29
Undorito kocsog mindketto. Civileket olnek.
Takagi
2024. március 16. 18:59
B..átok meg oroszok, puha pöcsök vagytok? El fogyott a mosógép és a gyalogásó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!