Méltatlankodik az osztrák lap: „Orbán floridai útja egy sértés a Fehér Háznak”

2024. március 11. 13:55

Sőt, továbbmegy a Kronen Zeitung, szerintük ezzel a magyar kormányfő teljesen szakított a Nyugattal.

2024. március 11. 13:55
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Orbán Viktor magyar miniszterelnök amerikai látogatásáról cikkezett a Kronen Zeitung, rögtön azzal a kritikus felhanggal, hogy nem Joe Bidennel találkozott, hanem republikánus riválisával, Donald Trumppal. 

Egy diplomáciai sértés. A Fehér Házban dühösek. De nem lepődtek meg”

– írja a szerző. 

Gondolatmenetét azzal folytatja, hogy Orbánt ritkán hívják meg európai fővárosokban, ami azonban „a Viktátort” nem zavarja, mivel ő a nyugati demokráciákat hanyatlónak látja. Ezért inkább Kínába, Katarba, Törökországban, Azerbajdzsánba, Szerbiába utazik, hogy a világ vezető autokratáival találkozzon. A helyzet vice versa igaz, mivel Budapesttel jó viszonyt ápol Marine Le Pen, Giorgia Meloni, Herbert Kickl, vagy Santiago Abascal is.

Az amerikai út ismét rávilágított, hogy Orbán hátat fordított a Nyugatnak, de sajnos utóbbi is neki”

– mutat rá a lap újságírója,

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 12. 13:42
A csüngőhasú,Magyarország szegénységi bizonyítványa. 🤷‍♂️
Martell 2
2024. március 11. 22:41
Retardált firkász. Meghívták Orbánt a demokraták az USA-ba ? Nem. Akkor milyen elmaradt találkozásról ugatsz.
Sanyi72
2024. március 11. 20:37
Nem a nyugattal,csak annak beteg pestises,lmbtq-s,buzi vonulatával? Amerika ugat? Ideküld egy pedofil buzit nagykövetnek,és csodálkoznak? Beteg állatok vagytok!
tetx
2024. március 11. 20:02
Te meg úgy nézem egy sertés a világnak. Hívták? Nem. Ide küldtek valami ostoba türhő aktivistát nagykövetnek? Igen Szopatják az országot átlátszó szar dolgokkal, mint például vízum korlátozás miközben millió számra engedik be az illegális migránsokat mindenféle papírok nélkül? Igen. Akkor mi a k anyádat akarsz ostoba disznó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!