Körbe-körbe forgott, majd lakóépületbe csapódott egy helikopter (VIDEÓ)

2024. február 27. 17:22

Az utasokat később épségben sikerült kimenteni.

2024. február 27. 17:22
null

Helikopter zuhant hétfőn egy lakóházra a kolumbiai Medellín városában. Helyi tudósítások szerint a pilóta mellett öt utas is volt a helikopteren – írja a magyarnemzet.hu az ntn24.com beszámolója alapján.

Az utasokat később épségben sikerült kimenteni.

Még vizsgálják a balesethez vezető körülményeket, de az előzetes információk szerint a rossz időjárási viszonyok és a helikopter nem megfelelő műszaki állapota is közrejátszhatott a kis híján tragédiával végződő eseményben.

A közösségi médiában elterjedt videófelvételeken jól látható, hogy a helikopter megpróbál felszállni, de nem sikerül teljesen felemelkednie, majd néhány másodperccel később irányíthatatlanná válik. A gép ekkor forogni kezd, és nem sokkal később becsapódik az épületbe.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:44
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­l­­­á­­­n­y­o­­k­ ­­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Whattavatta
2024. február 27. 17:31 Szerkesztve
Szerk: csak a fórum szar.
Whattavatta
2024. február 27. 17:30
Bazdmeg mandi a szar clickbait címeidet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!