Dermesztő adatokat közölt Szijjártó Péter, a külügyminiszter radikális változásokat sürget

2024. február 13. 17:42

A tárcavezető a madridi látogatása során megerősítette: nem ért mindenben egyet spanyol kollégájával, de nem is kell!

2024. február 13. 17:42
null

Mint ismert, Spanyolország, Belgium és Magyarország alkotja az Európai Unió soros elnöki trióját – ez adta az apropóját Szijjártó Péter külügyminiszter madridi látogatásának, ahol bejelentésre került a tény: a spanyol főváros segítséget nyújt majd Budapestnek a magyar elnökség alatt.

Szijjártó Péter spanyol kollégájával, José Manuel Albares külügyminiszterrel egészen dermesztő adatokat tekintett át: tavaly 82 százalékkal nőtt a Spanyolországba érkező migránsok száma a 2022-es adatokhoz képest, míg a Kanári-szigetek térségében 6,5-szeres emelkedést jegyeztek fel.

Mi, magyarok nagyon jól tudjuk, hogy egy ország számára ez mit jelent, hiszen nálunk is folyamatosan nő a nyomás. Csak tavaly 170 ezer illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg a hatóságok. Nem maradt kérdés, az európai jövő védelme érdekében radikális változásra van szükség a migrációs politikában”

– fogalmazott Szijjártó Péter a közösségi oldalán.

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. február 13. 22:09
Szükség az már nagyon régóta van. És? A politikusok tettei azt mutatják, hogy mást akarnak, mint amit mondanak. Lesz még rengeteg radikális változásokat sürgetés, de radikális változások akkor sem.
Ugandai Bubu
2024. február 13. 20:19
Így elég nehéz lesz megvennie a Talgót a NER-nek.
Zsolakomarom
2024. február 13. 19:57
no es ki szamit migrancsnak spanyolban? mert tele vannak del meg kozep amerikai spanyol anyanyelvu migranccsal te kocsog cuckadoo xDD
sozlib_abschaum
2024. február 13. 19:37
Nem ide tartozik de mindenféleképpen hallgassátok meg az alábbi videót Földi Lászlóval Novák Katalin és Varga Judit lemondásával kapcsolatos "teóriával", miszerint a köcsög pressmanova keze is lehet a történetben. Kíváncsi vagyok mit szóltok (nem a moslékkoalíciósok véleményére vagyok kíváncsi) hozzá? https://www.youtube.com/watch?v=QD9-JHskxYQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!