Betelt a pohár a lengyel gazdáknál: kiborították az ukrán gabonát az útra (videó)

2024. február 11. 22:53

A lengyelek rárontottak a gabonaszállító ukrán kamionokra.

2024. február 11. 22:53

A Mandiner pénteken számolt be róla, hogy újra blokád alá vonták a lengyel-ukrán határátkelőket, és lassítják a forgalmat a lengyelországi közutakon is az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán termékek európai behozatala ellen tiltakozó lengyel gazdák.

Vasárnap több videó is előkerült arról, hogy

a lengyelek rárontottak azokra a lengyel–ukrán határon álló ukrán kamionokra,

amelyek gabonát szállítanának az országukba. Az Unian arról írt, hogy a földművesek feszítővassal estek neki a kamionoknak, és kiborították a szállítmányt az útra.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 18. 12:00
ADDIG NEM LESZ REND MÉG VÉR NEM FOLYIK EGY PÁR POLITIKUST A LÁMPAVASRA UTÁNA A TÖBBI CSAK UGY SZALADNA AZ EUBOL MINT HITLER TALPNYALOI ANNAK IDEJÉN!!!!!!!!!!!!!!!
google-2
2024. február 12. 09:38
Lassan kötelező lesz az ukrán gabona itt, Kelet-Európában, ezt írja elő nekünk az Amerikaiunió. Gazdák, ne hagyjátok magatokat!
Ízisz
2024. február 12. 08:40
Z. Kinek kellenek???, az Ukrajnából jövő zömében jenki föld tulajdonosok, mérgezett mezőgazdasági árúi!!! Ami jóval olcsóbb, mert rájuk nem kötelező az Uniós szigorítás az előállítás alkalmával... Ezért így az európai gazdákat teszik tönkre!!! Nem véletlenül!!! Velünk meg a mérgezett szart etetnék meg!!! 👎 Ezt nekik 💣💣💣💤
Hekimeki
2024. február 12. 07:35
HELYES!!!!!!!!!!!!OTT VAN TÖKÜK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!