Amerika visszainteget? Tucker Carlson szerint a nemzetbiztonság elismerte, feltörték a Signal-fiókját (VIDEÓ)

2024. február 27. 20:13

Az újságíró szerint a szolgálatok teljesen behálózták az amerikai médiát.

2024. február 27. 20:13

Jogászai arra figyelmeztették, hogy moszkvai útját követően visszatérve az Egyesült Államokba letartóztathatják az amerikai hatóságok – árulta el Tucker Carlson Lex Fridmannak adott interjújában. A világhírű konzervatív műsorvezető elmondta, arra figyelmeztették, ha nem „a megfelelő” kérdéseket teszi fel Vlagyimir Putyinnak, és „túlságosan barátságosnak” tűnik, akkor bajba kerülhet az Egyesült Államokban. 

Úgy beszél [az Egyesült Államokról], mintha egy fasiszta országról  lenne szó”

– válaszolta elmondása szerint, amikor szembesítették ezzel.

Azt is elmondta, az amerikai állami szervek megfigyelték. Emlékeztetett, a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) elismerte korábban, hogy feltörték a Signal-fiókját, s szándékosan kiszivárogtatták a New York Times-nak, hogy interjút fog készíteni Putyinnal. 

Arról is beszélt, hogy Moszkvában együtt vacsorázott Edward Snowdennel, akivel szintén szeretett volna interjút csinálni, Snowden viszont elutasította. Carlson szerint a média erről a bizalmas találkozóról is az amerikai hírszerzéstől értesült. 

Az újságíró szerint jelenleg

az amerikai média nemzetbiztonsági szoláglatok segédjeként, beosztottjaként működik.

Elárulta, hogy szakértők elmondták neki, hogy nem létezik olyan online kommunikációs alkalmazás, amelyet az állami szolgálatok ne tudnának megfigyelni.

Carlson elmesélte, hogy nem csak az amerikai állam figyelte meg, amikor néhány évvel ezelőtt Észak-Koreában forgatott, a telefonja elkezdett „furán” viselkedni, majd  a Nemzetbiztonság tájékoztatta, tudnak róla, hogy a dél-korai kormány megfigyeli a telefonját.

Az újságíró elmondása szerint őt elsősorban nem az zavarja, hogy megfigyelik, hanem az, hogy a szervezetek információkat adtak át a médiának, hogy őt támadják. „Ez ellehetetleníti a demokráciát” – mondta. 

A teljes interjút ITT tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­l­á­n­­y­o­­k­ ­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Galerida
2024. február 28. 07:11
Nálunk viszont sosem derült volna ki, hogy az amerikaiak milliárdokat költenek a kormány megbuktatására, ha a hülye Márky-Zay nem dicsekszik el vele! Na hol van demokrácia?
pipa89
2024. február 28. 03:08
Nem az a gond, hogy léteznek és működnek nemzetbiztonsági szolgálatok, hanem az, ha azok nem az adott államhoz vannak becsatornázva, hanem egyéb, demokratikus felhatalmazással nem bíró érdekszférákhoz. Márpedig az USA-ban erről van szó. Együttérzek azokkal a jenkikkel, akik most ébrednek rá, hogy az USA-nak semmi köze a demokráciához, azaz népképviselethez, a szólásszabadsághoz, a szabad médiához, a pluralizmushoz. Az USA legnagyobb ellensége a határain belül található pénzhatalmi polip, ami a nemzetállamot háborúgazdaságra állította át s a népet elhülyítette, kirekesztette a hatalomból.
konyvtaros-0
2024. február 27. 23:30
Vibert? A cia hozta letre Magyarorszagon pedig a belugyminiszterium fedocege a tulaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!