„Sok választópolgár saját országa vezetésében látná szívesen” – irigykedik a román EP-képviselő Orbán Viktor népszerűségére

2024. január 11. 11:13

Daniel Buda szerint „Magyarország miniszterelnökét minden tevékenységében korlátozni kell”.

2024. január 11. 11:13
null

Daniel Buda, a PNL (Nemzeti Liberális Párt) politikusa, az Európai Néppárt EP-képviselője szerint a Orbán Viktor számos uniós tagállamban híveket toboroz.

Már most olyan példakép, akit sok választópolgár saját országa vezetésében látna szívesen”

– panaszolta a román néppárti képviselő a Maszol beszámolója szerint.

Buda javaslata a következő: „Orbán Viktort korlátozni kell minden elképzelhető tevékenységében”. Hozzátette: tisztában van a júliustól kezdődő magyar uniós elnökség körüli vita bonyolultságával, de „nagyon határozottnak kell lenni Orbán Viktorral kapcsolatban”.

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. január 19. 18:41
El mész te a jó büdös anyád picsájába .. Vasgárdista ivadék .
Gullwing
2024. január 16. 13:13
Bezzegromániában a töltött káposztát is lopják....🤣🤣🤣
Reszelő Aladár
2024. január 11. 15:49
Van egy pikantéria abban, amikor egy román a saját kormányában akarja Dr Miniszterelnököt látni. Voltak idők, amikor ez még így ment. Most nem így megy, de ez nem jelenti azt, hogy ez nem változhat. A megnyilatkozása alapján Daniel Buda román.
polárüveg
2024. január 11. 15:24
Daniel Buda szerint „Magyarország miniszterelnökét minden tevékenységében korlátozni kell”. Hogy mire gondolok, nem is merem leírni. De. Fordítsuk meg a jogtalan jogfosztásra nagyon demokratikusan javaslatot tevő jogilag felkészült képviselő javaslatát: „Daniel Buda román képviselőt minden tevékenységében korlátozni kell”. Vagy az ilyen jogtalan jogfosztásra javaslatot tévő képviselő országára: "Romániát minden tevékenységében, így a területe fölött gyakorolt jogaiban is korlátozni kell”. Micsoda? Hogy ez skandalum, meg jogtalan, meg jogfosztás, meg szuverenitássértés, meg további tátogás? Akkor Orbán Viktorra miért lehet? Orbánra és a magyarokra mindig lehet jogtalan jogfosztást javasolni, ezt már Gyuri bácsi is megmondta? Daniel Buda román képviselő, maga szégyent hozott az ősi szkíta-hun-magyar családnevére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!