Megszólalt Trump ellenfele az esélyeiről

2024. január 26. 10:29

Nagy könnyelműség lenne a volt elnök részéről alábecsülni Nikki Haley-t.

2024. január 26. 10:29

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy a CNN közzétett egy felmérést, amelyből kiderül, hogy Trump előnye már kétszámjegyűvé nőtt Nikki Haley előtt New Hampshire államban. Konkrétan az derült ki, hogy Trump 50 százalékos támogatottságot élvez a republikánus előválasztók körében, míg Nikki Haley csupán 39 százalékon áll.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt követően derült ki, hogy a volt elnök másik nagy riválisa Ron DeSantis visszalépett a republikánus elnökjelöltségért zajló versenyből. Florida kormányzója kijelentette, hogy ő is támogatni fogja Donald Trumpot.

Szerdán már 90 százalék fölött volt a szavazatok feldolgozottság New Hampshire-ben, így biztosan kijelenthetővé vált: Trump viszi el az államot.

A volt elnök 10 százalékponttal verte Nikki Haley-t.

Ez viszont kicsit szorosabb, mint amire az utolsó felmérések alapján számítani lehetett.

Nikki Haley péntek reggel határozott üzenetet fogalmazott meg az X-oldalán. „Alábecsülni engem mindig szórakoztató” – írta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: OLIVIER DOULIERY / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2024. január 27. 08:46
Valahogy nekem eddig is nyilvánvaló volt, hogy ő inkább a demokRATák jelöltje, sem mint a republikánusoké. Lehet, képes lesz az összes államot végig vergődni, hogy mindenütt elverjék, csak azt felejti el, hogy a zakói után egyre kevesebben és kevesebben fognak rá szavazni.
Málaga21
2024. január 26. 23:14 Szerkesztve
Akkor nagyképűsködni, amikor a várt 8-0 helyett csak 5-0-ra kapsz ki.... Hazai pályán.
Jose
2024. január 26. 15:21
Ez egy nagyon finoman arrogáns megjegyzés. Jól kitalálta a nő egyik kampányguruja. Nálam mondjuk negatív az értékelése annak, aki ilyesmiket mondogat.
hannibal2
2024. január 26. 12:41 Szerkesztve
A saját államában simán verik, protestszavazatokkal együtt is. Ez a hajó elment, mindenkinek világos. A republikánus elnökjelölt Trump lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!