Hátborzongató videó: centikkel kerülte el az orosz páncélost az ukrán lövedék

2024. január 08. 09:41

Ilyet csak ritkán látni.

2024. január 08. 09:41
null

Durva felvétel kezdett el terjedni az interneten, amelyen az látható, hogy egy páncélost alig centikre kerül egy lövedék, ami aztán a jármű mögött csapódik be: 

Hogy pontosan mikor és hol készült a felvétel, arról nincs pontos információ, mindenesetre az hallható a felvételen, hogy a páncélos legénységének egy tagja ordítva ismételgeti oroszul: „Valim!”, azaz „Húzzunk innen!”. Egyes internetes felhasználók szerint egy ukrán Sztuhna-P tankelhárító rakéta látható a felvételen, amelyet egy orosz BTR-82 APC-ből vettek fel.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 10. 04:05
Na, ez az őslény basatu is előkerült a pincéből. Megpenészedve.
cccbasatu
2024. január 08. 16:00
Még néhány ilyen színvonalú cikk és lassan a fidesznyik szekértolói is elhagyják ezt az oldalt. Mellesleg olyan "szarúl" alakították át az oldalt amely csak a hsz egy részét mutatja és az arra reagálókat nem!Ez minden bizonnyal csökkenti az oldalon megjelenők számát ls ezzel az oldal reklám bevételei is csökkennek.
nemecsek-3
2024. január 08. 14:26
Hátborzongató fekete légy szállt el centikre a macskám füle mellett........Nálatok a gyerekes nek is primitív színvonalat külön tanítják. És mi van, ha nem száll el mellette? akkor mi lesz a hátborzongatóból? Tudjátok ott valóban háború van ahol nem pléjsztésönnel vívják a csatát sörrel az asztalon, és nem arról diskurálnak a szétszakadt testrészek ősszeszedése közben, hogy hú b-meg milyen rémísztő volt amikor telibe találták a bunkeremet. Nem tudom egyáltalán el jut-e ez az agyatokig, fölfogjátok-e mit írtam ide????
Ehetős Odó
2024. január 08. 10:23
Ilyet ritkán lehet látni! Mert mint tudjuk, a hohol lövedék mindig célba talál!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!