„Ha Isten ad nekem erőt, visszatérek harcolni” – megszólalt a Fauda Gázában megsérült sztárja

2024. január 25. 16:52

A színész megköszönte az orvosoknak, hogy megmentették és elmondta: csoda, hogy felépült.

2024. január 25. 16:52
null

Idan Amedi, a népszerű Fauda sorozat sztárja csütörtökön elhagyhatta a kórházat, miután január elején súlyos sebesüléseket szenvedett Gázában – számolt be a Ynetnews.

Mielőtt hazatért volna, Amedi sajtótájékoztatót tartott. A színész tartalékosként szolgált az IDF műszaki csapataiban a gázai fronton, mikor megsérült egy robbanásban. Elmondása szerint a felépülése egy csoda.

Amedi kijelentette: jogos háborút vív Izrael, és sajnos nem csak a Hamász ellen harcolnak, hanem olyan gázaiak ellen is, akiket gyűlöletre neveltek. 

„Bárhová mentünk, alagutakat és fegyvereket találtunk,

 az otthonokban, az iskolatáskákban. Fontos, hogy erről tudjon a világ” – mondta a színész. 

„A testem fáj, de lelkes vagyok” – mondta és hozzátette, hogy újra szeretne zenét írni és színészkedni. „Ha Isten ad nekem erőt, akkor visszatérek, hogy harcoljak a nemzetemért. Anya, ne haragudj rám ezért. Lélekben erős vagyok, annak köszönhetően, hogy a izraeliek elárasztottak szeretettel, amiért nagyon hálás vagyok. Az izraeliek a legerősebbek a világon. (...)

 Időbe fog telni, hogy megnyerjük ezt a háborút, de nincs választásunk” 

– jelentette ki Amedi. 

A Fauda sztárja üzent az elesettek és a sebesültek családjainak: „Közelről tapasztaltam a veszteséget. A szavak nem vigasztalnak, de tudnotok kell, hogy a fiaitok és a lányaitok az én hőseim lesztek az idők végezetéig.”

 

Nyitókép: GIL COHEN-MAGEN / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. január 26. 11:15
Tartom a véleményemet: Hamas terrorista, Izrael ugyancsak. Mindkettő ártatlanokat ( is) kaszabol...
5m007h 0p3ra70r
2024. január 25. 19:15
>>>Tommaso 2024. január 25. 18:32 5m007h 0p3ra70r, az agyatlanul közótözködő orbán troll megint hülyeségeket firkál. Hogy ez neki miért jelent élvezetet, elképzelni sem lehet.<<< De. El lehet. Csak te képtelen vagy rá. Ezért nem tűnik fel, hogy lucskos-taknyosra szopatom a csinovnyik fajtádat. LoL
5m007h 0p3ra70r
2024. január 25. 19:13
Tommaso >>>2024. január 25. 18:36 16:59 az itt trollkodó 5m007h 0p3ra70r Aljas szándéktól vezérelve összemos két, teljesen különböző eseményt.<<< Valóban? Na és melyik hozzászólásomban mostam össze melyik két eseményt? Copy-Paste Főpapja esedezem, hogy a különleges másoló-beillesztő tudományoddal mutasd meg nekem! Figyelek, Bálint!
2024. január 25. 19:02 Szerkesztve
Meg kell nézni pár videót ahol különböző összejöveteleken a náci izraeliek egymás között, a palesztinokról és a "nagy Izraelről" beszélnek. Utána mindenkinek világos lesz milyen alja emberek ezek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!