Videón, ahogy az izraeli hadsereg tengervizet szivattyúz a Hamász alagútrendszerébe

2023. december 06. 14:15

Az arabok a folyótól a tengerig szeretnének palesztin államot, az izraeli katonák viszont most a tengert engedik a Hamász alagútfolyóiba.

2023. december 06. 14:15

Egy X-videóból kiderül, hogy az izraeli hadsereg megkezdte a tengervíz szivattyúzását a Hamász alagútrendszerébe Gázában, hogy kiűzze onnan a terroristákat. A katonák hozzátették, hogy a palesztinok azt akarták, hogy „a folyótól a tengerig” tartson az államuk, ehelyett most a tenger folyik a(z alagút)folyóba.

Nyitókép: Képernyőfotó/X

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 07. 22:42
Az IDF kiönti a terrorista ürgéket a lyukaikból. Ez jó, csak kissé hosszadalmas megoldásnak tűnik. Viszont Rákosi verőlegényeinek módszeréhez hasonlitani - ORBITÁLIS BAROMSÁG. - nemmondom meg, kitől. :-)) Orbán diktátor-elődjének börtönőrei naponta kinozták a foglyaikat. Ilyet - ebben a háborúban - csak az iszlamista terroristák tettek. a terroristasimogató nemmondom - miután képtelen volt értelmes (ellen) érvekkel előállni, abba próbált belekötni, hogy a gépemen nincs hosszű i betű. Bravó!
Tommaso
2023. december 07. 22:34
1947-ben az ENSZ, hozott egy határozatot, melyet (kivételesen) mindkét Szuperhatalom támogatott: Létre kell hozni egy független Palesztin Államot. A palesztinai arabok hevesen tiltatkoztak és inkább 4 arab ország hadseregei segitségével rátámadta Izraelre. Ezt tették a következő négy arab - izraeli háborúban is. MINDIG AZ ARABOK KEZDTÉK, Izrael csak reagált, és válaszolt. A népirtó terroristák itt kommentelgető, vagy inkább mocskolódó, fenrisz-féle támogatóinak nem tetszik, hogy megirom az igazságot, Na und?!
Tommaso
2023. december 07. 22:32
a neonáci fenris megismétli a régi rágamakat. A zsidók nem mérgeztek kutakat és nem itták szűz lányok vérét sem. Kétszáz éve is csak a legprimitivebbek szopták be ezt a baromságot. fenris méltó utódja ezeknek az agy nélkül születetteknek.
Tommaso
2023. december 07. 22:30
"Az egyik óvodás szintű azt kérdi, mi van, ha civilek vannak bent. Civilek a lövészárkokban sem szoktak lenni, mit keresnének akkor a népirtó terroristák hadi célokat szolgáló alagútjaiban? Mivel az alagutak elárasztása több napos folyamat, a terroristáknak lehetősége van megadni magukat, és a túszaikat is kiengedni. Mielőtt minden bentlévő megfulladna. a troll-iimrenek erre semmilyen értelmes válasza nem volt, egyetlen érve sem, csak mocskolódás, de ezt tőle már mexokhattuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!