Már az EU is figyelmeztet: Terrortámadások várhatóak karácsony előtt

2023. december 06. 07:58

„Óriási a kockázat”, figyelmeztet az Európai Bizottság belügyi biztosa.

2023. december 06. 07:58

Terrortámadások várhatóak karácsony előtt Európában – írta meg a Politico. „Óriási a kockázata” annak, hogy karácsony előtt terrortámadások érik az EU-t – figyelmeztetett kedden Ylva Johansson, az Európai Bizottság belügyi biztosa.

Mégpedig a Hamász-Izrael háború miatt.

„Az Izrael és a Hamász közötti háború és az általa a társadalmunkban okozott polarizáció, valamint a közelgő ünnepek miatt óriási a terrortámadások kockázata az Európai Unióban” – mondta Johansson.

Nyitókép: Dimitar DILKOFF / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vapepe
2023. december 06. 13:42
Igazi liberáldemokrata. Esetleg duma mellett (helyett) tehetne valamit, hogy ne legyen veszély.
Palatin
2023. december 06. 12:26
Az unióban minden disznóság megtörténhet, az egy morálisan lerobbant istálló. Még a legvadabb híresztelések is, ha igazak, ha nem, mindenesetre hihetöek. Babits stílusában én így jellemezném a brüsszeli bogott bagázst: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
pollip
2023. december 06. 10:23
Értem. Tehát még több migráns kell!
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2023. december 06. 10:08
Az idei slágertemék Germanisztánban a norvég mintás repesz és golyóalló, késelésbizos pulóver
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!