Exkluzív kép érkezett Orbán és a legerősebb EU-s vezetők találkozójáról

2023. december 14. 11:40

„Mini-EiT az EiT előtt” – írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

2023. december 14. 11:40

Ahogy korábban megírtuk, Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcs előtt külön tárgyaláson vett részt, amelyen Macron, Scholz, Von der Leyen és Charles Michel is egyeztetett a magyar kormányfővel. A találkozóról a miniszterelnök politikai igazgatója osztott meg egy képet közösségi oldalán, amelyhez azt írta: „Mini-EiT az EiT előtt”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 14. 20:39
Aha,kiküldték a teremből ezt a kipcsak barmot. 😂😂😂
polárüveg
2023. december 14. 18:34
Ajaj. Ez a találkozó más lett, mint számították. A fekete bárányt le akarták nyomni, de kiderült, hogy nem fekete, és nem bárány. Oroszlánt hívtak a terembe. Ezt a képet tekintsük a középjövő naponkénti előképének! Hogy kommenttársam szavaival éljek: a "Főni" eligazítást tart.
KBA98
2023. december 14. 17:33
Ahogy látom elakadt a lélegzetük!
survivor
2023. december 14. 16:04
Azt mondja Orbán: --- Ha szét akarjátok kúrni a mezőgazdaságotokat, kollégák, akkor jó úton jártok. De előbb minket zárjatok ki, jó ? ---- Apropó, Vlagyimir Vlagyimirovicsot kérdeztétek, hogy HOL van U krajna határa ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!