Eszkaláció: Libanon területén támadta a Hezbollahot Izrael

2023. december 23. 12:05

A célpontok között „terrorista infrastruktúrák és egy katonai tábor is volt”.

2023. december 23. 12:05
null

„Az izraeli erők ma reggel és az éjszaka folyamán számos támadást hajtottak végre a Hezbollah célpontjai ellen Libanon területén” – közölte szombat reggel az izraeli hadsereg.

Az IDF szóvivője, Daniel Hagari az X-en azt írta, a célpontok között „terrorista infrastruktúrák és egy katonai tábor is volt”.

Elemzők régóta tartanak attól, hogy az Irán által támogatott, dél-libanoni székhelyű Hezbollah terrorszervezet is bevonódik a gázai-izraeli háborúba, ami tovább eszkalálhatja a konfliktust a térségben, teszi hozzá a hírről beszámoló Sky News.

***

Nyitókép: MTI/AP/Mohammed Zaatari

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. december 23. 22:00
Szarrá kell lőni a mocskos arab terroristákat, a húszi geciknek is remélem hamarosan odabasznak. Amúgy meg iránt kéne porrá bombázni, mert az a legnagyobb mocskos szarkeverő!
Tasi János
2023. december 23. 20:04
A nyomorultak eltüntették a hsz-ek javát! csak akkor látod, ha frissítesz, miután megváltoztatod a sorrendet...
Tommaso
2023. december 23. 18:03
Mandiner44.hu több kommentjével is terjeszti a baromságait. A zsidók és az arabok NEM testvérnépek, Mandiner összekeveri őket a csehekkel és szlovákokkal, akik valóban szoros rokonságban állnak. A Bibliára , mint bizonyitékra hivatkozni - nemcsak ostobaság, hanem merénylet a tudomány ellen. Akár a héber ABC-t hasonlitjuk az arabhoz, akár a zsidó emberek ( pl Tony Curtis) külsejét az arabokéhoz ( pl. Mahmud Abbasz) láthatjuk, nincs bennük semmi közös. Talán csak annyi, hogy mindkettőnek oldalt vannak a fülei.
Tommaso
2023. december 23. 17:56
Sajnos a libanoni kormány, és a libanoni társadalom gyenge. Képtelenek megakadályozni, hogy a terroristák Libanon területéről támadjanak egy másik országot. Ráadásul olyan országot, amelyik békében szeretne élni velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!