Éhező elefánt rontott neki egy nyaraló család autójának (videó)

2023. december 14. 11:12

Bezúzta az autó ablakát, de személyi sérülés nem történt.

2023. december 14. 11:12
null

Kis híján tragédiába torkollt egy ausztrál család Srí Lanka-i nyaralása, de végül csak egy kellemetlen élményként fognak emlékezni arra az esetre, amikor egy nemzeti parkban autózva hirtelen egy fák mögül előbukkanó, élelem után kutató elefánttal találták szembe magukat.

Az elefánt nem vesztegette az időt, agyarával bezúzta a vezető melletti ablakot és ormányával benyúlva tapogatózni-szaglászni kezdett a furgon belsejében.

Sofőrjük azt mondta a Perthből származó Basnayakééknak, hogy adjanak neki bármit, amijük van, így végül a szendvicsüket dobták oda az éhes állatnak.

A Srí Lanka-i sofőr azután azt javasolta, hogy a maradékot dobja ki az ablakon. Az elefánt ekkor visszahúzta az ormányát, így a sofőr gázt adhatott, és ki tudtak keveredni a veszélyes helyzetből. Az eset során személyi sérülés nem történt, írja a BBC.

A Daily Mirror videót is közzétett a történekről: 

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 15. 11:35
Szegény☹️
billysparks
2023. december 14. 17:19
Jóléti baleset.
véna
2023. december 14. 12:33
Ez van ha hozzászoktatják, hogy autóval hordják neki az élelmet. Ha helikopterről kapná a kaját eszébe nem jutna az autókat átvizsgálni.
Zsolt75
2023. december 14. 11:25
Honnan tudni, hogy éhes volt? Megevett valakit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!