Egyre félelmetesebb gondokat okoz Berlinben a droghasználat (VIDEÓ)

2023. december 16. 22:00

Az egyik gócpont a Leopoldplatz, amely a helyiek számára rémálommá vált – derül ki a Deutsche Welle és a Telex közös videóriportjából.

2023. december 16. 22:00
null

A Deutsche Welle és a Telex közös videóban mutatja be, hogy Berlinben egyre nagyobb problémát jelent a droghasználat – a rendőröknek és az ott élőknek egyaránt.

Az egyik gócpont a weddinigi Leopoldplatz, amely a helyiek számára rémálommá vált. Az ottani helyzet annyira súlyossá váltak, 

hogy a helyiek elkezdték maguk a kezükbe venni a dolgokat, hogy így harcoljanak lakóhelyükért.

A riportból kiderül: crack-használók a vasúti peronokon, dílerek a vonatokon – a kábítószer-problémák egyre inkább szemmel láthatóak a német fővárosban mindenki számára.

Semmirekellők, és tűk vannak mindenhol... Félek!” – nyilatkozza egy helyi asszony a videóban.

Nyitókép: képernyőfotó, Telex-videó

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. december 17. 10:00
Már csak az a kérdés kinek a kezében futnak össze a szálak?
Józsi6
2023. december 17. 08:54
Én tb alapon ingyenessé tenném az aranylövést. Minek éljenek ? Nem dolgoznak, nem szaporodnak, össze-vissza hánynak, mindenkinek csak útban vannak.
Ben Jeremiah
2023. december 17. 08:18
Egyétek meg, amit főztetek. Ez a legjobb, amit kívánhatok nektek. (Esetleg vándoroljatok ki egy biztonságos országba. A szomszédba is most költözött egy német nyuggar házaspár. Aszondják, inkább magyarul tanulnak meg, mint arabul.)
faramuci
2023. december 17. 07:03
Amerika exportálta a mindennapjait európába. Drogliberalizációt mindenkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!