Egykori francia államtitkár: Ukrajna az Unióban – a nagy illúzió

2023. december 20. 10:46

Pierre Lellouche arra hívta fel a figyelmet a Le Figaro című lapban, hogy milyen következményekkel jár az EU-ra nézve a bővítés.

2023. december 20. 10:46

Pierre Lellouche, a Fillon-kormány egykori külkereskedelemért felelős államtitkára arról írt vendégcikket a Le Figaro című francia lapban, hogy 

milyen következményekkel jár az Európai Unióra nézve a bővítés. 

A szerző szerint karácsonyi hangulatú volt a legutóbbi uniós csúcs: Orbán Viktor, magyar miniszterelnök 10 milliárd eurós csekket kapott, Volodimir Zelenszkij, ukrán elnök pedig azt, hogy megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások az országával – emlékeztetett az egykori államtitkár.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: AFP / Ukrán  elnöki hivatal sajtóosztálya

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HuCon1
2023. december 20. 12:40
Ez mi? Hol van a cikk?
Janika50
2023. december 20. 12:39
Látható minden tettükön. A nyugati embernek minden üzlet. Emberi tertás, erkölcs, becsület a másik tisztelet évtizedek óta ismeretlen. Mondhatnám, eladták a lelküket, de volt nekik egyáltalán?
chief Bromden
2023. december 20. 11:47
Az a baj, hogy már az Unió is egy nagy illúzió. :(
Intel
2023. december 20. 11:19
Ez a politikai cikk egy nagyszerű demonstráció abban a tekintetben, hogy még van látszólag szabad véleményközlés az EU-ban. Mivel leszóltak Washingtonbúl, hogy azukránokat föl kell venni az EU-ba így eljátszák a vélemények ütköztetésének csatáját aminek az lesz a demokratikus vége, hogy az ukránokat föl kell venni az EU-ba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!