Csődöt jelentett Trump ügyvédje

2023. december 21. 22:24

A volt elnök ügyvédje nem tudja kifizetni a kártérítést.

2023. december 21. 22:24
GIULIANI, Rudy; TRUMP, Donald

Rudy Giuliani csütörtökön csődöt jelentett, miután 148 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezték.

A bíróság szerint Giuliani hamisan vádolt két volt georgiai választási alkalmazottat. A The New York Times szerint a New York-i csődbírósághoz benyújtott beadványában Giuliani azt állította, hogy 100 és 500 millió dollár közötti nagyságrendben vannak tartozásai, miközben a személyes vagyona nem több, mint 10 millió dollár.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Jose Luis Magana

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oeregfiu
2023. december 22. 13:45
Még jobb lenne, ha Trump mondana csődöt ; ő egy hihetetlen szélhámos !
powerage
2023. december 22. 08:47
Rudy Giuliani nem csak egyszerűen Trump ügyvédje. Korábban ő volt az a polgármester, aki kivakarta New Yorkot a szarból, mai napig egy legenda. Az, hogy vele is ilyen gátlástalanul próbálnak elbánni, mutatja, mekkora a baj odaát.
Kozmosz
2023. december 22. 05:37
Mindettől függetlenül Trump lesz az elnök.
2023. december 22. 05:31 Szerkesztve
"MaBaker dec. 21. 23:30 Az említett két hölgyről (Ruby Freeman és lánya) videó van, hogy amint a választási felügyelők távoztak a helységből, bőröndszám kapkodták ki az asztalok alól a már előre odakészített szavazólapokat és azokat egymás után többször is bevitték a rendszerbe. Így produkálva a georgai választás legnagyobb szavazatfeldolgozását másfél óra alatt és pont ekkor is fordított véletlenül Biden az álláson." Jajaja, itt van ni: 1:35-nél kezdődik egy mindenki számára érthető bemutató, melyben először diagramokon, majd animációval is megmutatják és elmagyarázzák azt milyen sokkoló eredményre jutottak az adatelemzők, hogyan is jött ki a Bidé győztesen: https://bit.ly/3GYkrIo — numbers-dont-lie-data-scientists-break-voter-fraud-arizona-shocking-video A csalás tervéről beszél Biden a kampány során: https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0 “Összehoztuk az amerikai elnökválasztások történetének legátfogóbb és mindent magába foglaló csalási rendszerét”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!