Belgrádi főpróba, varsói kivitelezés

2023. december 30. 09:25

A régi jobb volt – a progresszív liberálisok szerint minden választás eo ipso csalás, amikor nem ők győznek.

2023. december 30. 09:25
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Fura dolog ez az antiszemitizmus, meg az antiszemitizmus elleni harc. S még furább a jogállam. Meg a szólás- és véleményszabadság is. S talán még ezeknél is furább a »szabad és demokratikus választások« nevű intézmény.

Kezdjük talán az utóbbival!

Nem tudom, megfigyelték-e már, hogy ha nem a »haladó«, a »progresszív«, a (neo)marxista, a woke (ha valamit kifelejtettem az idegelme díszes lakói közül, elnézést kérek) erők kerülnek hatalomra, akkor a választások »el lettek csalva«. De csak ilyenkor. Ellenkező esetben fel sem merülhet a választások elcsalása. Lásd például Biden és az amerikai Demokrata Párt legutóbbi győzelmét, amelyet a soha nem látott mennyiségű levélszavazat és a soha nem látott mennyiségű halott szavazó leadott voksa tett izgalmassá, ám ha bárki felvetette a csalás gyanúját, azonnal lecsapott rá a liberális pöröly, miszerint a puszta feltételezés is árulás, a demokrácia semmibevétele, no és természetesen összeesküvés-elmélet és fake news.

Parancs, értettem, fül és farok behúzva, éljen a demokrácia!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Darko Vojinovic

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
concrete
2023. december 31. 22:32
Bayer nem olvassa a mandis kommenteket. Választási csalást éppen hogy Trump veresége mistt szoktatok emlegetni. Meg Karácsonyt is a külföldiek választották meg.
Osztap_Bender
2023. december 31. 18:28
„Fura dolog ez az antiszemitizmus, meg az antiszemitizmus elleni harc. S még furább a jogállam. Meg a szólás- és véleményszabadság is. S talán még ezeknél is furább a »szabad és demokratikus választások« nevű intézmény. Legfurább pedig a "lölő félék" csapatának vagyona, hatalma és annak eltűrése. Viszont mivel ők pénzelik a hatalom politikusait, nincs ebben semmi fura, semmi látnivaló.
states-2
2023. december 31. 04:27
Ráadásul ha a komcsik veszítenek egy választáson, akkor csakis diktátor, jobb esetben autokrata lehet a győztes. A komcsi persze akkor sem lehet autokrata, ha kilöveti a szemedet.
2023. december 30. 19:47 Szerkesztve
Vagy. Németország. A 2021-es választáson történt törvénytelenségek és szabálytalanságok, visszaélések miatt a német Legfelsőbb Bíróság döntése értelmében Berlin egyes részein – a választókerületek ötödében - meg kell ismételni a választást. Az eredeti 2021. szeptemberi (!) választáson Berlinben az elcsalt választás eredményeképpen a szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberálisok (FDP) alkotta koalíció alakíthatott kormányt a Bundestagban A tervek szerint az új voksolásra 2024. február 11-én (!) fog sor kerülni. Az alkotmánybíróság most, több mint 2 évvel a választás után állapította meg a választási csalásokat. Vagy. Luxemburg.A multicégek Luxemburg segítségével próbálták meg a kötelező adóbefizetést elkerülni vagy minimalizálni.Altus Luxemburg is pl. Jean-Claude Juncker évekig volt a nagyhercegség vezetője miniszterelnökként és pénzügyminiszterként is. Luxemburgot az ideje alatt csak adóügyi eldorádónak nevezték. Nos, ő lett az Európai Bizottság elnöke...Aki "sajnálta".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!