Bedrogozta a Hamász az izraeli túszokat

2023. december 05. 15:45

A terrorszervezet ezzel akarta elérni, hogy úgy tűnjön: a túszok vidámak az 50 napos fogság után. Egyre több minden derül ki arról, hogy miket éltek át az izraeli túszok a Hamász fogságában.

2023. december 05. 15:45
null

Az izraeli Egészségügyi Minisztérium egyik tisztviselője az Kneszet egészégügyi bizottsága előtt arról számolt be, hogy a Hamász nyugtató tablettákat adott az izraeli túszoknak, mielőtt átadta őket a Vöröskeresztnek. 

A benyugtatózott foglyok így sokkal vidámabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűntek, 

azt követően, hogy ötven napon át sok fizikai és lelki szenvedést is átéltek a fogságban – írja a Times of Israel.  

Hagar Mizrahi szerint a túszoknak a Clonazepam nevű nyugtatót adták a terroristák. Az izraeli média korábban arról számolt be, hogy két kiskorú túsz nagybátyja elmondta: a két gyermeket begyógyszerezték, mielőtt elengedték őket. 

Nyitókép: AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 01. 20:59 Szerkesztve
Én elhiszem amit mondanak. Bokros Lalyosnak is elhittem hogy jó a nyugdíjreform. Neki.
Krupp Skya
2024. január 01. 20:58 Szerkesztve
"Az izraeli Egészségügyi Minisztérium egyik tisztviselője az Kneszet egészégügyi bizottsága előtt arról számolt be, hogy a Hamász nyugtató tablettákat adott az izraeli túszoknak, mielőtt átadta őket a Vöröskeresztnek. " Viagrájuk nem volt a Hamaszoknak? Ehhez képest az ÁVH köröm letépéses Haláltábora Kemping volt.
Hekimeki
2023. december 05. 21:23
Ciklon bét szívatott velük, megbaszta mindet és levágta a fejüket csak visszanőtt .....ELMENTEK MÁR A BÜDÖS ZSIDÓ HAZUG TETVES PROPAGANDÁTOKKAL A QRVA ANYÁTOKBA ❗❗❗❗❗😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Ízisz
2023. december 05. 21:11
Z. "Egyesült Arab Emírségek külügyminisztere küldött egy meglehetősen kemény üzenetet Európába. Abdullah Bin Zayed szerint az öreg kontinens nem sok jóra számíthat, ha vezetői továbbra is a politikai korrektség jegyében járnak el, és hozzák meg döntéseiket. A tárcavezető a következőket mondta a jelenlévő újságíróknak: Eljön a nap, amikor sokkal több radikális szélsőséges és terrorista lesz Európában, az európai vezetők politikai korrektségre törekvő döntéshozatalai miatt, vagy mert azt feltételezik, hogy ismerik a Közel-Keletet, és ismerik az iszlámot, akár jobban, mint mi. Sajnálom, ez tiszta tudatlanság” – fejtegette Abdullah Bin Zayed. A videót alább tekinthetik meg:" A fizetett hazaáruló bérkommentelő prosti cselédek letolt gatyával és előre hajtott fejjel várják a gyilkos gazdáikat, majd tolják maguk elé a családjukat elsőnek... A többit már mindenki tudja mi fog következni!!! 💯💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!