„Bátor” húzás Zelenszkijtől: találkozni nem mert Orbánnal, de távolról erősen kritizálja

2023. december 15. 12:15

Az ukrán elnök az EU-csatlakozásról szóló tárgyalások megkezdésének elfogadása után úgy érezhette: megkapta, amit akart.

2023. december 15. 12:15
ORBÁN Viktor; ZELENSZKIJ, Volodimir; MILEI, Javier

A Politico mellett több ukrán portál, például az Unian is arról számolt be, hogy Volodimir Zelenszkij Oslóban tartózkodik az EU-csúcs idején, mindössze kétórányi repülőútra Brüsszeltől, ám ennek ellenére nem vesz részt a találkozón.

Sajtóhírek szerint az ukrán elnök nagyon szeretett volna elutazni Brüsszelbe, de uniós diplomaták azt tanácsolták, hogy ne menjen el, mert jelenlétével magára haragíthatja Orbán Viktort és így a magyar miniszterelnök még ellenségesebb lesz Ukrajna támogatásával kapcsolatban.Állítólag maga Zelenszkij is tartott a kormányfő reakciójától, ezért inkább lemondott a csúcson való részvételről.

Úgy tűnik, a legfrissebb fejlemény, amely szerint Ukrajna megkezdheti a csatlakozási tárgyalásokat az Európai Unióval – mint ismert, Orbán Viktor nem akadályozta meg, de nem is támogatta a mindössze elvi döntést –, meghozta az ukrán elnök bátorságát. A bejelentést követően ugyanis már sértegette a magyar kormányfőt, mondván, az Európai Unió dacolt Putyin-párti tagjával.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. december 16. 18:21
"Aha,láttuk,hogy szorította be a csüngőhasút…nem bírt meglógni a Zelenszkíj elől …🫢" Aszongya "beszorította" A 140 cm-s gnóm pöcs. Max a fost szorította be a seggébe, hogy ki ne csússzon, mert már nagyon határon volt.. :))) Orbán, ha kicsit megpöccintette volna, ott taknyol el a drogos törpemaki. :))))
Xplorator
2023. december 16. 18:10
Aszongya ott lejjebb a "szutyok", hogy Orbán magassarkúban is max, 168 cm. Buzinszkij zongorista akkor mennyi lehet? 140? Amúgy meg ő szokott magassarkút viselni. Mármint nőit. :)))))))))
Fed74
2023. december 16. 06:49
Micsoda? Zelenszkij nem mert találkozni Orbánnal? Hogy a fideszes bárcás jó kurva anyádat nézd hülyének, aki világra szart egy ilyen fideszes gecit mint te! Rühes cikk író! Zelenszkij nem olyan mint a gyáva szar Putyin szopó gazdád,aki Még az Óvodábi is kevlár mellénybe megy!!! Te ótvaros fideszes geci!!!
Lajoss
2023. december 15. 21:59
Aha,láttuk,hogy szorította be a csüngőhasút…nem bírt meglógni a Zelenszkíj elől …🫢
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!