Valljanak színt az álarcos bujkálók

2023. november 10. 06:07

Senkinek nem lesz saját autója, háza, ilyen-olyan készüléke, ruhája, hanem mindent bérelni vagy kölcsönözni fogunk, és mindannyiunk minden lépését nyomon követi az infokommunikációs technológia.

2023. november 10. 06:07
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Bár a háttérhatalom fizetett propagandistái és hasznos hülyéi nevetséges konoksággal összeesküvés-elméletnek nevezik a senki által soha semmilyen tisztségre meg nem választott és semmilyen hatalomgyakorlási joggal fel nem ruházott machinátorok kártékony tevékenységének dokumentálását, a valóság bizonyítható tényei kétséget kizáróan igazolják a háttérhatalom létét. Egyes képviselői is ismertek.

A Klaus Schwab német üzletember nevével fémjelzett Világgazdasági Fórum (World Economic Forum, WEF) Globális Jövő Tanácsai nevű, meghívásos alapon üzemelő, több mint ezer rögeszmés neobolsevik társadalommérnököt tömörítő nemzetközi agytrösztjének disztópiái a WEF saját világhálós felületéről könnyedén elérhetők, így tudható, hogy a Nagy újraindítás fedőnevű, világátalakító programban efféle jövőt vázolnak fel számunkra: senkinek nem lesz saját autója, háza, ilyen-olyan készüléke, ruhája, hanem mindent bérelni vagy kölcsönözni fogunk, és mindannyiunk minden lépését nyomon követi az infokommunikációs technológia. 

Vagyis Orwell Nagy Testvére valósággá válik.

Az ily módon tulajdonuktól megfosztott emberek egészségét a testükben nyüzsgő nanorobotok fogják garantálni, életmódjukat pedig teljesen átalakítják a WEF forradalmi bolsevikjai, például nem ehetünk húst a jövőben, noha az ember, amint azt emésztőrendszere és fogazata egyaránt bizonyítja, mindenevő, a kizárólagosan növényi eredetű táplálék fogyasztása pedig egészségtelen.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. november 10. 19:45
Azért nem ártana az első mondatban leledző idézőjelet be is fejezni, az amúgy is értelmetlen fogalmazásban.
tizennyolcfok
2023. november 10. 12:32
"a WEF saját világhálós felületéről könnyedén elérhetők" tehát akkor színt vallanak az álarcos bujkálók, nem? vagy miért nyüszít a pinaszakállú dagadék?
Mandiner444hu
2023. november 10. 12:01
Szóma ha mondom segít a gondon
nemecsekerno_007
2023. november 10. 08:37
Egy Matrix-ban élünk. Orwell az utolsó interjújában az mondta, a következő elnyomó rendszer olyan lesz, hogy az emberek önként csatlakoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!