Felháborító ítélet: egy tizenöt éves lányt erőszakoltak, de Németországban ezt is megússzák a migránsok

2023. november 29. 13:54

Két-három órán át kínozták magatehetetlen áldozatukat, de a tíz (!) elkövetőből mindössze egyetlen egynek kell börtönbe vonulnia.

2023. november 29. 13:54

Talán még emlékeznek a borzalmas esetre: a hamburgi Stadtparkban 2020 szeptemberében kilenc (!) férfi – 19 és 23 év közöttiek – megerőszakolt egy 15 éves német lányt. Három évvel és közel 100 tárgyalási nap után a kerületi bíróság kilenc vádlottat talált bűnösnek.

Az ítélet azonban láthatóan korántsem áll arányban a bűncselekménnyel. Sőt.

Nyolc elítélt esetében az egy és két év közötti szabadságvesztést felfüggesztették, csak egyiküknek, egy 19 éves fiatalnak kell börtönbe vonulnia két év és kilenc hónapra.

A bíró szerint egyik vádlott sem mutatott egy cseppnyi megbánást sem.

„Horrort és dühöt látok a szemükben”

– mondta.

Az áldozat épp egy születésnapi buliból tartott hazafele a parkon keresztül este 11 óra után, amikor az egyik gyanúsított odalépett hozzá, berángatta egy bokorba, megerőszakolta, majd felhívta a barátait, akik a helyszínre siettek, és ők is megerőszakolták a magatehetetlen tinédzsert. 

Összesen két-három órán keresztül kínozták áldozatukat.

A húsz védőügyvéd a védenceik felmentését követelte.

A hírek szerint a vádlottak közül többen is „migrációs hátterűek” négyen német, további négyen pedig örmény, afgán, kuvaiti és montenegrói állampolgársággal rendelkeznek. Két vádlott állampolgárságát a bíróságnak kellett tisztáznia.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségének egyik kiemelt vendége Magyarország miniszterelnöke volt. A kormányfő beszéde után egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett, ahol Európáról, háborúról, migrációról és az Egyesült Államokról is beszélt. Összefoglalónk!

***

Nyitókép:

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trash5
2023. december 01. 18:38
Azt nem írja persze a mandiner, hogy a lány tökrészeg volt, és a bíróság szerint is hihetően úgy tűnt, hogy beleegyezik a szexbe. Ezzel együtt is ez az ítélet nem kerek. Nem is börtönbe küldeném őket, hanem súlyosabb közmunkára. A mandiner persze arról se írt, hogy 16 év orbán uralom után a magyar bíróság most volt kénytelen csak 20 évre ítélni egy többszörösen visszaeső bűnőzőt, kedvezményes szabadulás lehetőségével, aki a volt barátnőjét vakította meg mind a két szemére. És tudok olyanról is, amikor börtönből szabadulva másodszor is gyilkosságot kísérelt meg egy másik nő ellen egy bűnőző, és azt sem ítélhette életfogytiglanra a bíró. Kap majd egy esélyt, hogy egy hamadik nőt is megöljön vagy megnyomorítson. 16 év nem volt elég, hogy az asszonyságozó tolvaj döbrögi olyan törvényt hozzon, ami megvédi a nőket. Hogy rohadna meg a pokol legalján.
zabszem
2023. december 01. 18:12
Most tervezik megkönnyíteni a bevándorlóknak a honosítását.... Hősiesen "harcolnak" a migráciő ellen.. Egy kis 15 éves megerőszakolás belefér...
BAJA
2023. december 01. 07:50
#ezNemAzEzMás persze…
jandor
2023. november 29. 20:56
Arrow. évad: 2023
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!