„Ez már elég bizonyíték?” – megmutatta az izraeli haderő, min ügyködött a Hamász az elfoglalt gázai kórház alatt (VIDEÓ)

2023. november 23. 09:47

Több 300 méter hosszú alagútrendszerre bukkant az IDF, ahová a szerintük áram, vécé, konyha, kaszárnya, és még légkondicionáló is volt bekötve.

2023. november 23. 09:47

A gázai ostrom első napjaiban komoly vádat fogalmazott meg az izraeli hadsereg (IDF): közölték, hogy szerintük parancsnoki bunkert üzemeltethet a Hamász a gázai Al-Sifa kórház alatt – idézi fel csütörtöki cikkében a Portfolio. Mint a lap kiszúrta: szerdán (néhány nappal a kórház elfoglalása után) egy eddig nem látott videót tett közzé az IDF az X-en, amelyhez mindössze annyit írtak: 

Kedves Világ! Ez már elég bizonyíték?”

Mint a videóból kiderül: noha az izraeli hadsereg közeledtével a Hamász kiürítette, és egy részét be is omlasztotta a komplexumnak,

az elfoglalt gázai kórház alatt így is egy több 300 méter hosszú alagútrendszerre bunkkant az izraeli hadsereg, ahová szerintük áram, vécé, konyha, kaszárnya, és még légkondícionálió is volt bekötve.

Az IDF embere szerint a komplexum célja az lehetett, hogy szállást biztosítson a Hamász vezetőinek, akik innen irányíthatták a gázai alakulatokat.

Mutatjuk az említett felvételeket az elfoglalt kórház alatti bunkerről:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képkocka/X-videó

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 23. 19:10
Ha a lipsik azt mondják, hogy az nincs ott, akkor nincs ott. Ha azt monjdák, hogy a kórház a világ lemodernebbje, ahol várólista nélkül lehet nemváltó műtétet végezni, akkor az van. Én a legképtelenebb hazugságot várom majd. Mondjuk, hogy Krisztus is muszlim volt, vagy esetleg, hogy Izrael magát támadta meg.
EX_Terminator
2023. november 23. 15:49
Az valami elképesztő hogy egyesek barmok szerint az izraeli hadsereg húz fel egy alagutat a gázai kórház alatt...
Osztap_Bender
2023. november 23. 15:32
Az izraeli hadsereg is zsidókból áll ugye? Tehát egyetlen szavukat se higgyétek el!
victory
2023. november 23. 15:17
Úgy látszik, tisztában vannak vele, hogy senki nem hiszi el a hazugságaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!