Elszabadult egy ló a repülőgépen, kényszerleszállást kellett végrehajtani

2023. november 15. 19:06

Az Atlanti-óceán kellett visszafordulnia a Jumbo Jetnek.

2023. november 15. 19:06
Boy on a horse

Nem sokkal a felszállás után a New Yorkból Belgiumba tartó Boeing 747-es cargo, azaz tehergép pilótái jelezték, hogy szokatlan gondjuk akadt. A gép már az Atlanti-óceán felett járt, mikor közölték, hogy a fedélzetükön van egy ló, ami azonban kiszabadult a számára elkerített részből.

Élő állat van a gépen, kiszabadult az istállóból”

– mondta a kapitány a légi-irányításnak, majd úgy folytatta, hogy repülési szempontból nincs gond, a gép hibátlan, mégis visszatérnének az amerikai nagyvárosba.

A gép a tenger felett 20 tonna kerozint kiengedett, hogy ne túlsúlyosan szálljon le a gép, a kapitány azt is kérte, hogy a leszállás után állatorvos várja őket a reptéren. Az Air Atlanta Icelandic járatán senki nem sérült meg.

A nyitókép illusztráció. Fotó: GODONG / BSIP / BSIP via AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 16. 15:50
/ ami azonban kiszabadult a számára elkerített részből./ Kérem ez egy komoly ló, vagyis az "az ami" az ugye kérdéses. Mennyibe kerül manapság egy Kincsem kategóriájú ló. Biztos nem lóhús lesz belőle mostanában. Vagy mondjuk lehet, hogy Kadirov lova, és az első osztályhoz szokott. Szökött.
masikhozzaszolo
2023. november 16. 08:07
Pegazus?
F1950
2023. november 15. 23:50
WC-re akart menni a szegény pára...
NeMá
2023. november 15. 22:20
II. Andrásék úgy hajózták keresztül a paripákat Szentföldre, hogy hevederekkel fellógatták a raktér plafonjára :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!