Elon Musk a hirdetőknek: Ha pénzzel akartok zsarolni, akkor b*sszátok meg magatokat

2023. november 30. 08:10

Musk nem válogatta meg a szavait az elpártolt hirdetők kapcsán.

2023. november 30. 08:10
null

Az őszi DealBook Summit rendezvényen, amelyet szerdán tartottak New Yorkban, Elon Musk, az X közösségi médiaoldal tulajdonosa, keményen nekiment azoknak a hirdetőknek, akik a közelmúltban az oldallal kapcsolatos antiszemita vádakra hivatkozva hagyták el a platformot – írta meg a CNBC.

Valaki megpróbál zsarolni engem reklámokkal? Pénzzel zsarol? B*sszák meg magukat. Ez így egyértelmű?"

– mondta Musk. 

A kirohanása közben Musk külön kiemelte a Walt Disney ügyvezető igazgatóját, Bob Igert, aki szintén bojkottálta platformját és a közönség soraiban ült. Miután elmondta a fentieket, célzottan kinézett a közönség soraira, és egyértelmű célzásként megszólította: „Szia Bob!”

Továbbá azt mondta Andrew Ross Sorkinnak: 

Nincs problémám azzal, hogy gyűlölnek. Gyűlöljétek!

Musk mellett azt is sugallta, hogy rajongói bojkottálni fogják ezeket az hirdetőket. „Az egész világ megtudja, hogy ezek az hirdetők ölték meg a céget, és részletesen dokumentáljuk majd ezt a tényt” – tette hozzá.

A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója tagadta, hogy antiszemita lenne, és azt is határozottan cáfolta, hogy az Izraelbe történő látogatása tervezett lett volna, mivel már a botrányossá vált tweetjei előtt elkezdte szervezni az utat, így az nem volt része semmilyen „elnézést kérő körútnak”.

Az interjúról készült videót itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Slaven Vlasic / Getty Images for The New York Times

Ezt is ajánljuk a témában

Elon Musk Izraelbe látogatott

Az is kiderült, hogy a milliárdos a továbbiakban csak izraeli hatósági jóváhagyással teheti elérhetővé a Starlinket a Gázai övezetben.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 11. 04:35
Nem, hanem basszák meg örökké a soros csajodat, hogy téged csak leköpni legyen ingere.
robag7
2023. december 02. 16:37
Csípem ezt a manust. Amúgy amit csinál a közép illetve hosszú távon kifizetődő lesz, ahogy egyre több embernek lesz tele a micsodája ezekkel a nagy cégekkel meg woke hülyeségekkel. Trump remélhetőleg visszatér jövőre és ez is egy lökést jelenthet, majd Musknak.
polárüveg
2023. november 30. 14:16
Amikor Musk kirakta a cenzorokat, óriási árfolyamesést nyelt le, ami vagyonvesztést jelent, hitelképesség csökkenést és egy csomó hasonlót. Akkor sem érdekelte, ment tovább. Most is ez várható.
B_kanya
2023. november 30. 13:56
"savrena 2023. november 30. 13:32 Musk nem ma kezdte, nyilván tisztában volt vele hogy ha fordit a Twitter politikai irányultságán, akkor lesznek olyan hirdetési pénzek, amik eltűnnek." Majd ezek a pénzek egy hónap múlva visszaoldalognak, mert a twiXer nagyobb platform, mint a fész, a nagy cégek közül kevesen vállalják be a kiesett hasznot, pláne veszteséget, hogy nem hirdetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!