Az osztrák EP-képviselő szerint Magyarországot büntetni rossz megközelítés

2023. november 22. 16:13

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) EP-képviselője, Harald Vilimsky karakteres véleményt fogalmazott meg.

2023. november 22. 16:13

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) EP-képviselője, Harald Vilimsky éles kritikával illette az Európai Parlamentet.

A Fidesz sok mindent jól csinál, ellentétben az Európai Parlamenttel – Magyarországot megbüntetni ezért rossz megközelítés.”

– mondta az osztrák politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 22. 20:55
Orbány az EU, Ukrajnával kapcsolatos politikájának teljes körű felülvizsgálatát követeli.. ORBÁN MAZOCHISTA. Azt akarja, ismét töröljék fel vele a brüsszeli padlót, oda-vissza. Az EU többször is szavazott a kérdésről. a végeredmény mindig 26:1 lett, és NEM ORBÁN JAVÁRA.
Tommaso
2023. november 22. 20:55
ORBÁN a háborús bűnös Putyin érdekében vétózgat, és akadályozza az EU normális működését. Mégis, kit kellene ezétrt büntetni, ha nem Orbanisztánt?
Tommaso
2023. november 22. 20:16
Az osztrák EP-képviselő szerint Magyarországot büntetni rossz megközelítés. Elegendő csak a velejéig korrupt, ruszkitámogató Orbán-kormányt birálni.
nempolitizalok-0
2023. november 22. 20:16
Azért egy óriási előnye van. Le lehet szarni az eurolibsiket. Ahogy elnézem, ez is történik. Most már ki lehet bekkelni nyárig, akkor pedig a libsik száma lecsökken, ráadásul pár hónap múlva az USA is kicsúszik alóluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!