Volt brüsszeli tanácsadó: Olyan nincs, hogy palesztin zászlókat lengetünk egy terrortámadas után Európában

2023. október 09. 13:10

László András szerint a palesztin zászlók lengetését csak a terrorizmus aktív támogatásaként lehet értelmezni.

2023. október 09. 13:10

Az európai terrorizmust ünneplőket felelősségre kell vonni – írta László András az X-en.

A volt brüsszeli tanácsadó szerint a palesztin zászlók lengetését csak a terrorizmus aktív támogatásaként lehet értelmezni.

„A Gázából menekülő terroristák a tengeren keresztül és nagy valószínűséggel nem kormányzati szervezetek segítségével fognak az EU-ba áramlani” – írta.

„Ennek azonnal véget kell vetni! Meg kell védenünk a határainkat!” – fogalmazott László András. „Ehelyett az EU kormányai úgy döntöttek, hogy az illegális bevándorlókat az egész EU-ban szétosztják. Magyarország és Lengyelország azonban ezt ellenzi.

Legyen világos: nem fogadjuk be őket!”

– foglalta össze a véleményét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. október 09. 18:49
Hátha olyan van hogy a magyarokat kifosztó ÁVH-sok gyerekei unokái intenzív támogatást kapnak az unió vezetésétől, ehhez képest a palesztin zászló lengetése lepke fing.
Kormánypárti2
2023. október 09. 17:28
Rendben, de miért nem áll eléjük személyesen és nekik mondja el?
alexandrosz-2
2023. október 09. 16:57
Nem mindenki zsido, vagy a sunyi csicskájuk. Szerencsére. Ezert kenytelen vagy eszre venni, hogy a világ nagoybbik része megvet benneteket és koccint a pusztulasotokra az araboktól a perzsákon, az indusokon át a kínaiakig. Európáról, Oroszországról nem is szólva. Szóval jobb, ha elhúzol hozzájuk a gecibe megdögleni!
faramuci
2023. október 09. 16:07
Van ötletem ,mit kéne nektek lengetnünk........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!