Podoljak: Önöknek (partnereinknek) szükségük van arra, hogy Ukrajnának nagy hatótávolságú rakétákat küldjenek

2023. október 03. 21:28

Zelenszkij tanácsadója azzal érvel, hogy így a Nyugat is olcsóbban megússza.

2023. október 03. 21:28

Mihajlo Podoljak az X közösségi média felületen ismét azzal próbálja győzködni Ukrajna szövetségeseit, hogy valójában nekik van szükségük arra, hogy nagy hatótávolságú rakétákat küldjenek Kijevnek. 

„Igen, egyértelmű, hogy Ukrajnának szüksége van tüzérségi lövedékekre, nagy hatótávolságú rakétákra és légvédelmi rendszerekre” – ismeri el, majd azonnal hozzáteszi:

„de Önöknek (partnereinknek) is nagy szükségük van arra, hogy Ukrajnának tüzérségi lövedékeket, nagy hatótávolságú rakétákat és légvédelmi rendszereket küldjenek” 

– írja.

Szerinte ez azért van így, mert a Nyugat számára olcsóbb, ha még most megállítja Oroszországot, mielőtt „megnőnek az oroszok vérszomjas ambíciói”.

„A politikusok azt fogják mondani, hogy ma ez drága, de nem mondják el a lényeget. A jövőbeni következmények sokkal drágábbak lesznek” – zárja a bejegyzést.

Nyitókép: Metin Aktas / Anadolu Agency / AFP 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. október 04. 21:35
Az oroszok küldenek mindenből dögivel, mit akar még?
KBA98
2023. október 04. 17:18
Te barom! Nektek nincs barátotok, se partneretek csak gazdátok van!
Nemkellnév
2023. október 04. 15:19
Tényleg kéne küldeni ezeknek a nyomorult bandának, feltéve, ha helyesen használják és rákötözve egymást megcélozzák magukkal a világűrt.
jan36
2023. október 04. 14:30
Ez a gyökér egy kalandor. Lengyel származású, megfordult Beloruszban, ahonnan kiutasították, (feltételezhetően a Maidan kísérlete ott kezdődött), majd, Nulanddal megcsinálták Kijevben. A retorikája az, ami az egész ukrán bandáé. Hősök (amikor a saját oroszaikat kellett ölni), Európát védik (és ennek az egész uniós-bagázs bedől), nekünk jó, ha drágán vehetünk energiahordozókat, nekünk jó, ha az összes fegyverünket-lőszerünket átadjuk, hogy ennek egy részét a feketepiacon eladják és zsírosodjanak tőle, nekünk jó, ha a magyarjainkat gyötrik, nekünk jó, ha a gazdáink nyomorba jutnak, Ukrajna nagyobb dicsőségére. Hát, ez az abszolút pofátlanság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!