Nemi erőszak és brutális kínzások nyomait találták a halottkémek számos izraeli holttesten

2023. október 15. 17:04

A civil áldozatok mintegy felét sikerült csak eddig azonosítani.

2023. október 15. 17:04
null

A katonai áldozatok körülbelül 90 százalékát tudták azonosítani már, azonban a civileknek maximum eddig a felét sikerült” – nyilatkozta Israel Weiss, az izraeli hadsereg korábbi főrabbija, aki a múlt heti tragikus események óta egyben a halottak azonosítását felügyelő tiszt is. Weiss szavairól a Reuters számolt be.

Kiderült: az azonosítás úgy zajlik, hogy minden holttestet egy helyre, a közép-izraeli ramlai katonai támaszpontra szállítanak, aztán egyenként megvizsgálják, majd megállapítják a haláluk körülményeit. Eddig csaknem 1300 holttest gyűlt össze, ennyi lehet az egy hete kitört háború izraeli áldozatainak száma.

Láttunk feldarabolt testeket, akiknek levágták a karját és lábát,  felnőtteket és egy gyereket, akiket lefejeztek” – nyilatkozta egy tartalékos tiszt az eddig megvizsgált holttestekről.

Az igazságügyi orvosszakértők a vizsgálatok során súlyos bántalmazások nyomait találták, rengeteg áldozaton nemi erőszakot követtek el, és olyan jeleket is találtak, amik pusztán kínzásnak minősíthetők. Vannak olyanok, akiket csak a fogazat alapján lehet azonosítani. 

Nyitókép: képernyőmentés, You Tube

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 08. 13:25
https://www.hetek.hu/cikkek/online/felkavaro-reszletek-pedofil-eroszak-elve-elegetesek-feltartak-a
Szvv
2023. december 08. 13:24
Azt mindjak felvetel van rola ahogy egy terrorista megolte eloszor az apat, aztan a par honapos csecsemot elve megsutotte, kozben megeroszakoltak az anyat, akinek vegig kellett hallgatnia a baba szenvedeset. Kerlek szepen valaki mondja azt hogy ez nem igaz! Ugye nem igaz? Ez nem lehet igaz! Kerem valaki bizonyitsa be hogy ez nem igaz, mert felfordult a gyomrom, okadni fogok.
Hekimeki
2023. október 15. 23:29
Meg a kurva anyátok ❗❗❗❗❗ Annyira furcsa hogy csakis mindig a másik a gané, de jajjjj a drága zsidó az olyan ártatlan mint az OKÁDÉK HOGY VESZNE ODA AZ ÖSSZES RASSZISTA ZSIDÓ csak az maradjon életben amelyik NEM VALJA MAGÁT FELSŐBB rendűnek❗❗❗❗❗
Uztu
2023. október 15. 22:09
Aha, verüket nem itták ki céletlenűl?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!