Megnézném, ahogy LMBTQ-aktivisták a megfelelő névmás használatról beszélnek a Hamásszal

2023. október 13. 19:45

Mintha a csirkék támogatnák a KFC-t.

2023. október 13. 19:45
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

„Az izraeli-palesztin konfliktus eszkalálódása után bejárta az internetet az a fotó, amelyen magukat queerként identifikáló fiatalok protestálnak Palesztina szabadságáért.

Az esetre többen reagáltak a közösségi-médiában, volt aki ahhoz hasonlította a kiállást, mintha a csirkék támogatnák a KFC-t.

A háborúval járó halálos áldozatok és sebesültek száma mindkét oldalon lesújtó, a kialakult helyzetről viccet űzni nem helyénvaló. De azért megnézném, ahogy LMBTQ-aktivisták hogyan ülnek le a Hamásszal beszélni a megfelelő névmás és toalett használatról, illetve a homoszexuálisok jogairól.

Persze értem én, hogy Palesztina lakosai nem kizárólag Hamász terroristák és a szolidaritását mindenki kifejezheti, de azért azt se gondoljuk, hogy a nyugati elfogadás oly nagyon jellemző az arab világra — kifejezetten Palesztinára.”

Nyitókép: X/Rishi Bagree


 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kulifai Máté

Facebook

Idézőjel

Ezek a perverz ideológiák közvetlen fenyegetést jelentenek a civilizációnkra.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2023. október 15. 20:25
"magukat queerként identifikáló fiatalok protestálnak Palesztina szabadságáért." Nos, elsőre valóban nem tűnik túl logikusnak ez a kiállás, de... . Azért, ha jobban belegondolunk, egy viszonylag nagyobb területű Palesztin állam kialakítása, Hamasz nélkül(!), lehet, hogy Európának is érdeke lenne. Ugyanis, ebben az esetben, lenne hova kipaterolni a jelenleg itt lebzselő, terrorveszélyes alakokat. Európa egy csomó embert ki tudna toloncolni, nem lenne apelláta, hogy nincs hova. A kérdés már csak az, hol legyen/lesz ez. Közel-Keleten v. Távol-Németországban és Közel-Fro.-ban alakítanak maguknak államot?
remi
2023. október 15. 10:59
Azt a beszélgetést valószínűleg majd közvetlenül az után ejtik meg amikor a muszlimok ledobálták a tetőről az úgynevezett aktivistákat. Arrafelé a buziság kezelésére ez a standard eljárás. Amúgy a leghalványabb fogalmam sincs az arab nyelv szerkezetéről, annyit tudok, hogy ez az úgynevezett vita a névmásokról a magyar nyelvben nem is értelmezhető és a legtöbb nyelvben egész másként van mint az angolban.
auditorium
2023. október 15. 09:39
A nyugati jogállamokban a rave partyknak hamarosan vége. A sok arabországból származó férfi elintézi a résztvevőket, ahogy a Negev sivatagban a Hamas kegyetlenül gyilkolt, megerőszakolt izraeli és külföldi turista lányokat, fiúkat és túzként tartja őket. Még a női egyenjoguságot is nehéz lesz fenntartani, főleg akkor ha egyre több vegyesházasság köttetik európai nőkkel. A féltékenységből meggyilkolt feleség vagy partner állandóan napirenden van más országokban, de erről csak a kisebb helyi újságok adnak hirt. Felfogásuk szerint a nő kizárolagos tulajdon, testével a férfi rendelkezik, jogai nincsenek, tanulni, dolgozni házon kivül felesleges. Hát csak pátyolgassuk a határtalan behajózást, bevándorlást Európába és megnézhetjük magunkat. A szép szövegeken kivül most sem történik külső határvédés az EU v. Nato részéről. Természetesen közöttük is vannak integrációra hajlamos egyének, de számuk nem jelentős.
OrangeIsTheNewBlack
2023. október 14. 21:23
Azt a kurva, ezt a témát már körbeszopta bayer, bencsik, de még így petyhüdten, kiürülve is van strihkurva, aki rápróbál... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!