Izraeli arab vezető a Hamásznak: Engedjétek szabadon a nőket és a gyerekeket

2023. október 10. 15:35

Manszúr Abbász szerint az iszlám értékei is ezt parancsolják.

2023. október 10. 15:35
null

Engedjék szabadon a nőket, a gyerekeket, és az időseket – kérte a Hamászt az izraeli arab párt vezére. 

Manszúr Abbász az X-en közzétett bejegyzésében azt írta: „Az iszlám értékek azt parancsolják, hogy ne zárjunk be nőket, gyerekeket és idős embereket. Ez egy humanitárius akció, amelyet azonnal meg kellene tenni”.

Azt nem tudni pontosan, hogy a Hamász fegyveresei hány embert hurcoltak el szombati villámbetörésük után a Gázai övezetbe, de az izraeli túszok száma a pár tucattól a százas nagyságrendig terjedhet.

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. október 10. 16:46
Abbász Izraeli pénzből él, azt mond amit a fizetéséért kell. Ez az emberfajta a legundorítóbb a világon, függetlenül attól, hogy melyik nép fia.
Csigorin
2023. október 10. 16:20
majd hulyek lesznek, azok a legjobb tuszok
Akitlosz
2023. október 10. 15:55
Nincsenek ilyen iszlám értékek. A hitetlenekkel bármit meg lehet tenni. Adott szó, szerződés sem számít. Csak az igazhitűek számítanak. Közülük a nők csak feleannyit. A zsidóknak és a keresztényeknek esetleg meg lehet engedni, hogy életben maradhatnak, HA elismerik maguk felett az igazhitűeket, hitüket csak otthon gyakorolják ÉS külön életbenhagyási adót fizetnek ezért a muzulmánoknak. Amely adófizetés az igazhitűeket természetesen semmire sem kötelezi.
connorj
2023. október 10. 15:45
https://vm.tiktok.com/ZGJ3addUS/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!