Gépfegyverrel vigyáz fürdőző gyerekeire Robert C. Castel

2023. október 21. 13:45

„A gyermekvédelem fogalma új tartalmat kap” – írta a szakértő.

2023. október 21. 13:45
null

Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő Facebookon mutatta meg mit is jelent a háború. Szabadnapját egy sivatagi forrás mellett töltötte gyermekei társaságában, de nem akármilyen felkészültséggel. A gyerekei védelmére a háborús helyzet miatt fokozottan ügyelnie kell még a leghétköznapibb pillanatokban is. A biztonságpolitikai szakértő gépfegyverrel biztosította a csemeték önfeledt fürdőzését.

„Ezt jelenti. Egy fél szabadnap a kicsikkel, egy sivatagi forrás mellett” –kezdte bejegyzését. Hozzátette: „A gyermekvédelem fogalma új tartalmat kap.”

„Talán majd egyszer hitetlenkedve fogunk visszagondolni ezekre a groteszk időkre. De az is lehet, hogy ez már az új normalitás” 

– zárta bejegyzését.

A képet itt tekinthetik meg: 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2023. október 23. 12:00
Ki a francot érdekel,hogy mit csinál vagy nem csinál ez a tetve bibsi.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 23. 00:43
Ne fürgyè le! Szabadnap kicsimmel tóparton. 🏖️ Amikor rakéták repkednek és gyerekeket fejeznek le, talán az ilyen jellegű szabadidős tevékenységek várhatnak egy kicsit. 🧨💣🔪
KomisszárHU
2023. október 22. 21:43
Nevetséges ócska propaganda hülyéknek. Vannak gyerekek akik évekig kibírják, hogy nem fürdőznek, de egy háború alatt muszály, ugye Kásztel? Amúgy milyen amikor megszivat a karma? https://youtu.be/KVSfy4p6jWs
kulszek
2023. október 22. 21:38
Nem kell csodálkozni ha holnap azt olvassuk hogy a kis Alit a papája aknavetővel őrzi a játszótéren. Most már tudjuk ki kezdte. A gyerek lelkivilágának nem tesz jót az ilyen megnyilvánulás. Mert a gyerek gondolkodó lény és előbb-utóbb felmerül benne, mi lesz ha használni kell, és a golyó mandinert kap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!