„Én nem fogok összeesküvés miatt elbukni” – ígéri Giorgia Meloni

2023. október 02. 13:59

Szakértői kormány felállásáról cikkeznek Olaszországban, a kormányfő határozottan cáfolja a pletykákat.

2023. október 02. 13:59
Ursula Von Der Leyen - Giorgia Meloni meet in Lampedusa Island

Az Euractiv egy Olaszországban terjedő politikai pletykáról számol be, miszerint technokrata szakértői kormány venné át a három jobboldali párt koalíciójából álló Meloni-kormány helyét.

Az ügyben megszólalt maga Giorgia Meloni miniszterelnök is. Szerinte a pletyka „azok kívánsága, akik, mint mindig, arról képzelegnek, hogy egy demokratikusan megválasztott kormánynak távoznia kell”.

Meloni hozzátette: 

„A baloldal készíthet listákat egy technokrata kormány minisztereiről, addig mi tovább kormányozzuk az országot”.

Arról is beszélt: „Én nem fogok elbukni egy összeesküvés miatt. Ami mással megtörtént, nem fog velem is megtörténni”. Az Euractiv szerint Meloni Silvio Berlusconi esetére utalt, aki 2011-ben kényszerült lemondani és átadni a helyét Mario Monti technokrata kormányának.

 

Fotó: Valeria Ferraro / Anadolu Agency 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. október 02. 16:02
A technokrata kormány azt jelenti, hogy USA ügynökök veszik át a hatalmat.
falcatus-2
2023. október 02. 15:50
„Én nem fogok összeesküvés miatt elbukni” Ábrándozás az élet megrontója
Akitlosz
2023. október 02. 14:46
"„Én nem fogok összeesküvés miatt elbukni” – ígéri Giorgia Meloni" De sikert sem ért el eddig. Csak egy újabb miniszterelnök Olaszország miniszterelnökeinek a hosszú sorában.
bondavary
2023. október 02. 14:45
Íme nyugati demokrácia felfogás újabb megnyilvánulás. Ursula már az olasz választások előtt kimondta, látva Meloni esélyességét, hogy megvannak az eszközeik. De hát a liberális barmok - mert ugye, a birka már foglalt - hangos bőgéssel helyeselnek minden ilyen megnyilvánulásokat. Mert hogy Orbán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!