Elon Musk: Beadta a derekát a Facebook a szélsőbaloldali nyomásgyakorló csoportoknak

2023. szeptember 05. 06:17

A Tesla-vezér is reagált a közösségi oldal tiltásaira.

2023. szeptember 05. 06:17
MUSK, Elon

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy ismét aktivizálták magukat a Facebook „tényellenőrei”. Ahogy szerzőnk írja: „a közösségi oldal az utóbbi napokban mezei progresszívfasisztából neosztálinista-kommunistává alakult, már ami a módszereket illeti”. Erre a jelenségre reagált Elon Musk az X-en.

Ezt is ajánljuk a témában

A Facebook beadta a derekát a szélsőbaloldali nyomásgyakorló csoportoknak, és most lehetővé teszi számukra, hogy némán diktálják a politikát a hirdetési pénzért cserébe”

– hangsúlyozza közösségi oldalán a Tesla-vezér.

Nyitókép: MTI/AP/Susan Walsh

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madas
2023. szeptember 20. 20:58
A facebook mindig is szélsőbaloldali volt.
rigor243-2
2023. szeptember 05. 13:19
A Vanguardnak és a Blackrocknak együtt magasabb a részesedése, ezáltal többet is ér a szavazata mint Mark Zuckerbergnek. És ezek ketten bizony világszinten erőből tolják a woke-ot, ahogy Hollywoodot és az összes streaminget is döntően birtokolják - és ez meg is látszik. Aztán meg Zuckerberg se az a harcos antiwoke mint Musk, ezek után az eredmény nem meglepő.
Csendesgyöngy
2023. szeptember 05. 10:15
"(1) A Bizottság az e rendelet szerinti feladatainak a teljesítése érdekében egyszerű kérelem vagy határozat formájában felszólíthatja a vállalkozásokat és a vállalkozások társulásait, hogy adjanak meg minden szükséges információt. A Bizottság egyszerű kérelem vagy határozat formájában arra is felszólíthatja a vállalkozásokat, hogy hozzáférést adjanak számára bármely adatukhoz és algoritmusukhoz, valamint tesztelési információikhoz, továbbá magyarázatot is kérhet tőlük." https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/?uri=CELEX:32022R1925#d1e2565-1-1
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 05. 10:10
Csak néhány ballib kommunista bérkommentelő különböző nickkel kommentelget. Magukat “lájkolják” meg kell nézni gyakorlatilag egyszerre kommentel az összes ganyé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!