Csatornába dobtak egy fiút a németországi Einbeckben, mert ukránul beszélt

2023. szeptember 02. 16:32

Az elkövetőt még keresik a hatóságok.

2023. szeptember 02. 16:32

A Welt beszámolója szerint egy ismeretlen férfi támadt a csatorna mellett játszó gyermekekre múlt szombaton a németországi Einbeckben. A hírek szerint miután a férfi meghallotta, hogy ukránul beszélnek, rájuk parancsolt, hogy beszéljenek oroszul.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi áthajította az egyik tízéves fiút a csatorna fölött futó híd korlátján. A beszámolók szerint a férfi a fiúhoz ezután még egy üvegpalackot is hozzávágott, 

a fiú könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ezt követően az ismeretlen tettes elmenekült a helyszínről, akit továbbra is keres a rendőrség.

***

Nyitókép: Getty Images / EKH-Pictures

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirrmurr
2023. szeptember 03. 09:52
De szép is ez a multikulti, ilyen ínyencségeket szül. A kurdok és törökök belháborúja Németországban most éppen nem kurrens hír, de azért továbbra is létezik.
Tarpibp
2023. szeptember 03. 06:36
A baloldali sajtó mindezt úgy tálalta, mintha ez Magyarországon történt volna.
Hekimeki
2023. szeptember 02. 22:41
Nincs ezen mit csodálkozni.....már mindenkinek tele van a fasza, hogy a saját kárára csakis a kibaszott ukikat futtatják❗❗❗❗❗❗
johannluipigus
2023. szeptember 02. 21:22
Mit keres Einbeckben a Szuezi-csatorna?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!