A Nord Stream csupán a kezdet

2023. szeptember 28. 07:13

Az Északi Áramlat pusztulásának az okai rendszerszintűek és logikusan következnek a szemünk előtt lezajló világrendváltásból.

2023. szeptember 28. 07:13
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Az Északi Áramlat egy éves évfordulójáról igen sokan megemlékeztek. Seymour Hersch egy még sötétebb, még cinikusabb politikai sakkhúzást vélt leleplezni az évforduló alkalmából publikált cikkében.

Mások tovább szinezgették a vezetékzúzó ukrán hazafiak regéjét – yachttal, tokkal, vonóval. Közben, csak úgy mellékesen gondoskodtak arról is, hogy Zaluzsnyij tábornokra hárítsák át a felelősséget. A jelenlegi nagy selyemzsinór fesztiválból kiindulva, neki már valószínűleg úgy is mindegy.

Újra átgondolva a történteket, én arra a következtetésre jutottam, hogy a támadással kapcsolatos személyes felelőség kérdése egy igen mellékes szempont.

Hogy miért?

Azért mert az Északi Áramlat pusztulásának az okai rendszerszintűek és logikusan következnek a szemünk előtt lezajló világrendváltásból.

A régi egypolusú világban a globális fontosságú biztonságpolitikai kérdéseket a főhatalmat gyakorló USA levette az asztalról.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoFace
2023. szeptember 29. 05:38
P.F.Juli 2023. szeptember 28. 15:04 "Azt hiszem, félelmetes világ elébe nézünk, és félő, hogy tenni sem tudunk ellene." Juli, ettől félek én is!
NoFace
2023. szeptember 29. 05:35
voltospultos-2 2023. szeptember 28. 12:57 Könnyen meglehet, hogy ezeket az népeket is sikerül összekalapálni az Usának, úgy mint az oroszokat a kínaiakkal már megtették.
connorj
2023. szeptember 28. 22:06
KEDVES EURÓPAIAK ÉS ÉSZAKÁZSIAIAK! ROBERT C. CASTELL ELMEGY A JÓ BÜDÖS PICSÁBA.
connorj
2023. szeptember 28. 22:02
💋 https://vm.tiktok.com/ZGJv9gDj7/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!