Trump bejelentette: nem fog vitázni az elnökjelöltségért!

2023. augusztus 21. 07:05

Az exelnök szerint a vita szükségtelen, hiszen „legendás” számokkal vezet a többi esélyes előtt.

2023. augusztus 21. 07:05
TRUMP, Donald; PENCE, Mike

Donald Trump megerősítette, hogy nem vesz részt a republikánus elnökjelölti vitákon – számolt be a hírről a BBC. Az exelnök elmondta, hogy az egyik legfrissebb felmérés szerint „legendás” számokkal vezet a többi esélyes előtt, hogy ő legyen a párt jelöltje a 2024-es választásra.

A közvélemény tudja, hogy ki vagyok és milyen sikeres elnökségem volt” 

– írta a 77 éves Trump a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. Az első republikánus elnökjelölti előválasztási vita augusztus 23-án lesz, a második valószínűleg másnap következhet, a következő hónapokban pedig még legalább két további vita várható. A legutóbbi közvélemény-kutatások folyamatosan azt mutatják, hogy Trump jelenleg a republikánus jelölés első számú esélyese.

Nyitókép: Kevin Dietsch / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 21. 10:31
Vannak akik régmúlt dicsőségén hosszasan mereng! Miközben Hadházy Ákos lófaszát lengeti! Feri tajtrészegen bolti kenyerét, saját sütésnek mondja! " Hazudtunk reggel éjjel meg este!" Változatlan politikát képviselnek az Apró klán politikusai! Nem csodálom! Büdöslábú komenista maradványok!
llnnhegyi
2023. augusztus 21. 10:23
Trump győz!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 21. 09:21
Nem vitázik? Tiszta Orbán a bohóc. Mondjuk a börtönből nehéz is lesz. 🤣🤣🤣🤣
blackorion93
2023. augusztus 21. 08:57
A választások előtti vitának az Amcsiknál még kultúrája van. Én örülök, hogy nem vitázik (hogy miért azt ő tudja, vagy marketingese), de ez nála a visszájára fog sülni. Magyarországon meg már tök természetes , hogy nincs kommunikáció, csak a gyerekes mutogatás balról-jobbra és fordítva. De a Magyarnak ennyi épp elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!