Élete végéig ingyen ehet, ha felveszi a cég nevét!

2023. augusztus 02. 16:24

A szendvicsgyártó cég a héten jelentette be új vásárlói versenyének kezdetét.

2023. augusztus 02. 16:24
Subway fast food restaurant

Az amerikai Subway élelmiszerlánc „életre szóló ingyen szendvicsek” versenyt hirdetett mindazok számára, akik hajlandóak megváltoztatni a nevüket „Subway”-re – derült ki az Independent írásából. 

Verseny az ingyen kosztért

A szendvicsgyártó cég a héten jelentette be új vásárlói versenyének kezdetét, amely egy „kívánatos Deli Hero” nyereményt tartalmaz. 

Egy szerencsés nyertes, aki legálisan megváltoztatná a nevét „Subway”-re, kiválasztásra kerül, és élete végéig ingyen kapja a húsos és dupla sajtos szendvicseket. 

Ha kedvet kapott a névváltoztatásra, akkor augusztus 1. és 4. között a SubwayNameChange.com oldalon jelentkezhet, hogy részt vegyen a játékban, és akár meg is nyerje az élethosszig tartó ellátást.

A Subway életre szóló ingyenes szendvicsekkel szeretné megjutalmazni legnagyobb rajongóját, ha legálisan megváltoztatja keresztnevét Subwayre” - olvasható a cég honlapján közzétett közleményben. 

A verseny részletei

 

A nyertes nevének megváltoztatásával kapcsolatos összes díjat a vállalat állja, de a nyertesnek bele kell egyeznie egy háttérellenőrzésbe, és igazolnia kell a vállalatnak, hogy a kiválasztástól számított négy hónapon belül megváltoztatta a nevét. Ezután 50 000 dollár értékű Subway ajándékkártyát kap.

 

Nem ez az első alkalom, hogy a Subway egy szerencsés versenyzőnek életen át tartó ingyenes ételt ígért. 2022-ben egy fanatikus két napig táborozott, hogy egy lábhossznyi tetoválást készíttessen a Subway sorozat logójáról, élethosszig tartó ingyenes Subwayért cserébe. 

A Business Insider 2020-as jelentése szerint a 

Subway rendelkezik a legtöbb telephellyel a világ összes gyorsétteremlánca közül. 

Az eladásokat tekintve azonban a McDonald's az első számú gyorsétteremlánc. A The Takeout elemzése szerint a McDonald's 48,7 milliárd dolláros, a Subway pedig 9,2 milliárd dolláros forgalmat jelentett 2022-ben.

Nyitókép: Jörg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2023. augusztus 03. 08:20
Hajrá, a győztes mindent visz! Magyarországon egy ilyen névváltoztatással egybekötött marketing fogás törvényes lenne?
Miselin76
2023. augusztus 02. 20:54
Ha azt a szart eszi, is lesz olyan messze az élete vége...
bagira002
2023. augusztus 02. 18:41
Pocokfarok szendvicsből kilóg , aki készítette egye meg .
Akitlosz
2023. augusztus 02. 17:20
Reklámnak jó. Nyilván megéri, hiszen így a Mandiner is megírja ingyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!