Egy izraeli teherhajó átjutott az orosz tengeri blokádon

2023. augusztus 01. 18:10

Ez most végre egy jó hír, na.

2023. augusztus 01. 18:10
Rácz András
Facebook

„Egy izraeli teherhajó átjutott az orosz tengeri blokádon

.

Az AMS1-nek sikerült, már a Dunán hajózik Iszmail felé. Hogy ez miért fontos, arról az előző posztban írtam részletesen.

.

Azt még nem tudjuk, hogy miért várakozott a hajó hosszú órákig a Duna-delta torkolatánál; azt sem tudjuk, hogy volt-e esetleg orosz hajó a környéken, volt-e esetleg átvizsgálás, vagy alakulóban van-e esetleg valami új deal, stb... ezek majd idővel kiderülnek.

.

A lényeg, hogy bejutott.

.

Szóval ez most végre egy jó hír, na.

.

(Nem akárki lehet ám az a kapitány sem, hogy ezt bevállalta.)”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. augusztus 05. 21:45
És még mindig nem jutott el Izmailba, a román oldalon szambázik 4 csomóval.
remi
2023. augusztus 02. 15:07
További jó hírek rácbangyinak: az izráéli hajó török, ukrán kapitánnyal semmilyen blokádot nem tört át sehol, megírta a völkische beobachter is: https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/08/1/7413784/ Persze tudjuk rácbangyi jelenleg a 3. réteg fóliát töri át a buziprájdon, közben meg egymaga elfoglalja melitopolt.
Nabradius
2023. augusztus 02. 14:17
Tisztelt Rácz Úr! Ha én megyek az 1100-as motorkerékpárommal 90-el az úton és megelőz egy Swift 12-al, az nem azért van,mert olyan szuper a teljesítménye, hogy lenyomta a motorost. Hanem azért, mert hagytam. Az izraeli hajó azért jutott át a blokádon, mert az oroszok józanul döntöttek, nem akartak konfliktust izraellel, magyarul azért, mert hagyták átmenni. Ebben nincs semmi heroikus, valószínűleg a diplomáciai vonalak izzottak, amikor a hajó már 200 km-re volt, és született egy pozitív döntés. Ukrajna gazdaságát nem az egyszem izraeli hajó fogja megmenteni, meg a mézédes, rózsaszín vágyálmok.
Zolotarjov
2023. augusztus 02. 14:10
Rácz a Mekk mester díj következő várományosa Pulai után..:) https://youtu.be/U5ht_oVn_P8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!