Ukrajna állítja: egyetlen csapással 200 orosz katonát öltek meg Tokmak városában

2023. július 14. 08:51

Az ukrán erők rendszeresen támadják a települést, mivel az az orosz védelem fontos csomópontjának számít.

2023. július 14. 08:51

Akár 200 katona és az orosz megszállás alatt álló Tokmak város parancsnoka is meghalt egy orosz támaszpontot ért legutóbbi csapásban – állítja egy ukrán tisztviselő a Sky News szerint.

Védelmi erőink sikeresen dolgoztak a megszállók állásai ellen Tokmakban”

– közölte Ivan Fedorov, a megszállt dél-ukrajnai Melitopol város polgármestere a Telegramon. Fedorov azt állítja, hogy a hírszerzés jelentése szerint a városban lévő kovácsüzemben lévő orosz bázist érte találat. A Sky News szerint az ukrán erők rendszeresen célba veszik Tokmakot, mivel az az orosz védelem fontos csomópontja.

Nyitókép: ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 20. 11:12
Jajdejó kis "minipogrom," volt...
Attyla
2023. július 17. 07:59
Az ukránok egyetlen csapással 200 katonájukat ölte meg az orosz haderő! Az ukránok ezt a háborút már akkor elvesztették amikor még nem is gondolták, hogy háborúzni fognak az oroszokkal.
vitamin
2023. július 16. 12:26
Az ukik a valóságban már elveszítették a háborút de a médiában erősen nyerésre állnak. Ez kb. az a szitu mint a viccben, amikor a doktor mondja a páciensnek, hogy van egy jó és egy rossz híre, miszerint operálhatatlan rákos daganatot találtak a tüdejében de a jó hír az, hogy a daganatot photoshoppal el tudják tüntetni a röntgenképről.
Attyla
2023. július 14. 19:40
Ukrán hazugság mint minden amit ők pofáznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!