Morawiecki megmutatta, mi a különbség Lengyelország és Franciaország között

2023. július 01. 15:10

A biztonság és a közrend fenntartása a legfontosabb Európában a lengyel kormányfő szerint.

2023. július 01. 15:10
null

Egy a lengyel és a francia „hétköznapokat” összehasonlító videót tett közzé Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a Twitter-oldalán. A videóban a jelenleg is zajló, migráns hátterű párizsi zavargásokról készült felvételek láthatók: felgyújtott autók, barikádok és a rohamrendőrség páncélozott járművei, valamint olyan képsorok, amelyeken a boltok kifosztása látható.

Ezzel szemben a videó bemutatja, hogyan telnek a nyári napok Varsóban a rendezett városban a fiatalok nyugodtan sétálgatnak, vásárolnak, a fiatal lányok beszélgetnek egymással, családok piknikeznek egy parkban.

A lengyel kormányfő annyit fűzött hozzá a képsorokhoz, hogy:

***

„Megmagyarázhatatlan és megbocsáthatatlan" - Párizsban lelőttek egy muszlim tinédzsert, brutális zavargások törtek ki (Videó)

A 17 éves muszlim ellenállt a közúti ellenőrzésnek, majd járművével belehajtott két motoros rendőrbe.

 

Nyitókép: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 02. 08:19
De Lengyelország nem sokszínű. Vagyis rossz. Ugyan valaki magyarázza már el, hogy a nettó sokszínűség ugyan mitől lenne olyan baromi nagy érték! Mert szerintem csak azért találták ki, mert egyébként semmi ideológia nem lett volna sok különböző nép egybegyúrására.
EX_Terminator
2023. július 02. 03:49
Az a baj, hogy beengedték őket. Az a baj, hogy mindent megengednek nekik. Az a baj, hogy csak egyet lőttek le és nem százakat. AKKOR MAJD TUDNÁK HOGY MERRE VAN AZ ARRA.
Carsac
2023. július 02. 01:37
Intermarum. Semmi gond nincs azzal, ha Európa tengelye átmenetileg vagy végleg, keletebbre tolódik, míg a Művelt Nyugat kivajúdja magából a holokauszt - meghajtású, zsidateista ideológiák által reá mért (BLMBTQ- stb) agybaját. Lehet, hogy ez így túl tömény, de majd megérti, aki érti.
Bájron
2023. július 01. 23:56
Mocskos nácik vagytok, szar polákok!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!