Lehúzza a rolót Amerika legrégebbi sörfőzdéje

2023. július 13. 22:33

Az Egyesült Államokban egyre visszaszorul a sörfogyasztás, inkább előre bekevert koktélokat iszogatnak...

2023. július 13. 22:33

A BBC számolt be arról, hogy egy 1896-ban San Franciscóban alapított sörgyártó, amely Amerika „első” kézműves sörfőzdéjeként hirdeti magát, 127 év után kénytelen bezárni a kapuit.

Az Anchor Brewing Company döntését azzal indokolta, hogy 

évek óta csökkennek az eladásai.

A japán sörgyártó óriás, a Sapporo, amely 2017-ben megvásárolta az Anchort, azt mondta, hogy a márka újjáélesztésére tett erőfeszítések kudarcot vallottak. 

Visszaszorult a sörfogyasztás Amerikában

Az Anchornak egy időben „jól futott a szekér” az Egyesült Államokban. Egyes vélemények szerint azért, mert ennek a sörnek – ellentétben a legtöbb amerikai sörrel –, volt karaktere. Azonban az utóbbi években nehézségekkel küszködött: 2022-ben mindössze tízmillió dolláros forgalmat hozott össze.

A lap hozzátette, az Egyesült Államokban a kisebb, független főzdék nehéz helyzetben vannak, ugyanis a sörfogyasztás visszaszorult, a vásárlók inkább előrecsomagolt koktélokat vásárolnak. 

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2023. július 14. 06:53
Egyébként is: a koktélokhoz jobban illik a transzikra épített reklámkampány…
Ehetős Odó
2023. július 14. 06:52
Legrégebbi ámerikai sörgyár… micsoda oximoron, hehe.
boldog-pride-ot-mindenkinek
2023. július 14. 03:18
🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈Sziasztok! Szombaton Pride felvonulás ! Mindenkit nagy szeretettel várunk! Gyertek el minél többen, és hozzátok a barátaitokat is! Csináljunk a Budapest Büszkeségből a világ legjobbját és legnagyobbját! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
SyncBaer
2023. július 13. 22:59
Az előrecsomagolt koktél olyasmi lehet, mint a guminő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!