Az énség és a közösség

2023. július 25. 09:39

A Daily Mail közlése szerint újabb gendertrend van kibontakozóban Nyugaton.

2023. július 25. 09:39
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A józan ész védelmezői ma már nem elégedhetnek meg a passzív szörnyülködéssel, amikor újabb őrülettel találkoznak, hanem azonnal keményen fel kell lépnünk ellene, mielőtt védendő alapjoggá mondaná ki valamelyik szuperérzékenyített idiótákból álló testület. Lássunk egy példát!

A Daily Mail közlése szerint újabb gendertrend van kibontakozóban nyugaton. Az úgynevezett otherkin azt az embert jelenti, aki se nem nő, se nem férfi, de még csak nem is ember, ehelyett valamilyen állatként vagy fantázialényként azonosul. Javaslom, hogy senki ne tanulja meg ezt az új kifejezést, nevezzük az ilyen embert annak, ami, vagyis bolondnak.

A jelenség egyébként nem új. Minden gyerek játszik olyan fantáziajátékot, amelyben kedvenc mesehősével vagy akár maga által kitalált fantázialénnyel azonosul. A játéknak van egy alapszabálya, amit minden normális gyerek betart, ez pedig annak elfogadása, hogy a környezet, apa, anya, testvérek, barátok csak akkor nézik Pistikét teszem azt Pókembernek, ha benne vannak a játékban. Amikor annak vége, és megyünk vacsorázni, Pistike ismét egy közülünk akkor is, ha nem kér szalámit a vajas kenyérre. És ezt Pistike nagyon jól tudja. Ha nem tudja, és továbbra is Pókembernek tartja magát vagy tini nindzsa teknőcnek, akkor orvoshoz kell vinni, mert megrekedt a fejlődésben.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 08. 12:34
Zsibek Zsoli Bizonyítékaid az állításodra ?
survivor
2023. szeptember 08. 12:33
pollip 2023. július 25. 12:23 Pont ez fogja bebizonyítani, hogy ez az egész őrület csak divat. Jódolgukban nem tudnak már mit kitalálni. HA ELFOGY A JÓLÉT... (a jódolog)
august
2023. július 31. 06:55
:)) Kicsit csavartak a már meglévő "hiedelemvilágon", mert ugye a télapó a jézuska, a fogtündér egy kisgyerek növekedésének folyamán természetes. Azt mondják, hogy a gyerekeknek nem kell kinőniük a képzeletvilágból, úgy is maradhatnak. Akár pókemberként is.
backsplash
2023. július 26. 08:19
A gyerekek is ilyenek. Hol Godzillának képzelik magukat, hol Vasembernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!