Újra megszólalt Putyin: Katonáink gyakorlatilag polgárháborút akadályoztak meg

2023. június 27. 13:33

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) kedden közölte, hogy leállította a Wagner katonai magánvállalat fegyveres zendülése ügyében június 23-án indított nyomozását a bűncselekmény megszűnése miatt.

2023. június 27. 13:33
null

A Wagner katonai magánvállalat lázadásának elfojtásában részt vevő katonák gyakorlatilag polgárháborút akadályoztak meg Oroszországban – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Kremlben.

Viktor Zolotov, az orosz nemzeti gárda igazgatója bejelentette, hogy az általa irányított fegyveres erőt nehézfegyverzettel, harckocsikkal fogják felszerelni, amiről tárgyalások folynak az elnökkel. Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) kedden közölte, hogy leállította a Wagner katonai magánvállalat fegyveres zendülése ügyében június 23-án indított nyomozását a bűncselekmény megszűnése miatt.

(MTI)

***

***

Nyitókép: Alexei Druzhinin / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2023. június 28. 05:53
Eurázsiát építjük: https://m.youtube.com/watch?v=qsPZVzmVf3c&t=423s
Nasi12
2023. június 27. 17:47
"A nemzeti gárda igazgatója bejelentette, hogy az általa irányított fegyveres erőt nehézfegyverzettel, harckocsikkal fogják felszerelni" A hatalom tovább koncentrálódik. Egy szétesett oroszország a szomszédunkban nem hiányzik. Még ránk is dőlhet belőle. Putyin másodszor rántja össze az államhatalmat. Jelcin után volt először.
Secnir
2023. június 27. 15:27
" Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) kedden közölte, hogy leállította a Wagner katonai magánvállalat fegyveres zendülése ügyében június 23-án indított nyomozását a bűncselekmény megszűnése miatt. " WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ a térdem csapkodom, polt peti lvl 99 ha tehát 0 számú katona elfojt egy lázadást, akkor nem nyomoznak, mert a folyamatban lévő bűncselekményt megszüntették?
Secnir
2023. június 27. 15:22
"Wagner katonai magánvállalat lázadásának elfojtásában részt vevő katonák" tehát senkit nem dicsért meg :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!