Liz Truss: Fel kell készülnünk Oroszország totális összeomlására

2023. június 27. 07:04

A volt kormányfő felvetésére a jelenlegi külügyminiszter így reagált: „fel leszünk rá készülve”.

2023. június 27. 07:04
null

„Nekünk és a szövetségeseinknek, mint Ukrajna, Lengyelország és a balti államok, terveket kell készítenünk arra az esetre, ha Oroszország összeomlik” – jelentette ki Liz Truss a brit parlament alsóházában.

A volt miniszterelnök nyugati országoknak tervet kell készíteniük erre az esetre. Felvetésére James Cleverly külügyminiszter úgy reagált, hogy „mindegy, hogy mi lesz a kifutása ennek a konfliktusnak, fel leszünk rá készülve.”

A  Wagner csoport szombati lázadása után több nyugati elemző is felhívta a figyelmet arra, hogy valószínűleg nem most láttuk az utolsó szervezett fegyveres felkelést Oroszországban.

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. november 30. 13:24
És mi lesz, ha megszűnik a gravitáció? Arra van már terv? Mert az azért valószínűbb...
Secerror
2023. július 03. 11:55
Azt hittem, egy fast foodban ő rakja a salátát a burgerbe.
Hattori
2023. június 27. 19:10
valami okosat akart mondani! oroszország nem fog összeomlani, max. a épp regnáló politikai rendszer, de egyelőre arra sem vennék mérget.
alex44
2023. június 27. 18:41
így-így, és ez az összeomlás az ukrán Voronyezsből lesz levezényelve igaz Liz?:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!