Fokozzák az oroszok a harckocsik és a nagy teljesítményű katonai lángszóró rendszerek gyártását (VIDEÓ)

2023. június 17. 18:56

Több páncélozott járművet már összekészítettek, hogy elszállítsák a csapatokhoz.

2023. június 17. 18:56
null

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter egy Omszk környéki harckocsigyárban ellenőrizte az állami védelmi megrendelés teljesítését szombaton, és arra szólította fel, hogy növeljék a harckocsik és a nagy teljesítményű katonai lángszóró rendszerek gyártását – számolt be a RIA Novosztyi hírügynökség

„A védelmi miniszter utasította a vállalat vezetőségét, hogy szigorúan tartsa be az államvédelmi megrendelés ütemtervét, és megbízta a harckocsik és nehéz lángszóró rendszerek gyártási kapacitásának további bővítésével, hogy

 – olvasható a tárca közleményében.

A látogatásról készült felvétel alább tekinthető meg:

A minisztert „különösen” az üzemben működő automata lánctalpas összeszerelősort érdekelte. Az üzem vezetője arról számolt be, hogy a termelési kapacitások optimalizálásának köszönhetően az elmúlt hónapokban a teljes termékskála kibocsátása sokszorosára nőtt – ismertette a hírügynökség.

Alekszandr Sesztakov vezérőrnagy, a védelmi minisztérium páncélozott járművekkel foglalkozó főigazgatóságának vezetője szerint minden páncélozott járművet korszerűsítettek, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Hozzátette, hogy

a páncélozott járműveket már összekészítették, hogy elszállítsák a csapatokhoz.

Újabb tüzérségi lövegeket szállítanak a frontra

Ezenkívül Soigu meglátogatta az arzenált, ahol a haditechnikai eszközöket javítják és előkészítik a „különleges műveleti övezetbe” történő szállításra. Nyikolaj Parshin altábornagy, a Fő Rakéta- és Tüzérségi Igazgatóság vezetője arról számolt be, hogy erről a bázisról már több mint négyezer tüzérségi löveget szállítottak ki, és a közeljövőben további több mint 700-at készítenek elő – írta a lap.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. június 17. 21:13
Lángszoróval akarják kínozni az ukrán civileket?
Zolotarjov
2023. június 17. 20:54
Kifogytak..
stug
2023. június 17. 20:36
Ha a főtábornokminiszterelvtárs a helyszínen szólít fel a termelés növelésére, akkor az meg is történik. Mert a gazdaság így működik. Az eddig is sikert sikerre halmozó kommunizmusban.
Zolotarjov
2023. június 17. 20:24
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!