Így ébredt a repülő poggyászterében a vőlegény az ibizai parti után (VIDEÓ)

2023. június 11. 17:53

A Másnaposok stábja is megirigyelhetné ezt a sztorit!

2023. június 11. 17:53
null

„Egyik pillanatban még egy ibizai klubban vagy, a másikban pedig a Ryanair fedélzeti csomagterében ébredsz” – ezzel a kísérőszöveggel osztottak meg egy videót a TikTokon. A felvételen az látható, hogy egy férfi a repülőgép poggyászteréből igyekszik kikecmeregni, miközben szemmel láthatóan azt sem tudja hol van.

LadBible oldal szerint egy vőlegényt tréfáltak meg így a barátai útban haza Ibiziáról. A férjjelölt annyira kidőlt, hogy akkor sem ébredt fel, mikor betuszkolták a csomagok mellé.

A helyzet szürrealitását az is fokozta, hogy a férfinek arra még volt lélekjelenléte a felszállás előtt, hogy teljes Arsenal-felszerelésbe öltözzön – írta a lap.

A felvételt alább tekinthetik meg:

@domdolla Lads lads lads #stagdo @Ryanair ♬ Eat Your Man with Nelly Furtado - Dom Dolla

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami66
2023. június 16. 05:31
A reptéri ellenőrzésen gond nélkül átengedtek egy öntudatlan állapotban levő akárkit. A gépen természetesen senkit nem zavart a személyzetből, hogy egy egész embert tuszkolnak a poggyásztérbe. Oda, ahová szinte sose férnek be az utasok cuccai. De most egy egész ember odafért. Hát persze. ... Na ezentúl rájenerrel fogok repülni, mert ezek szerint bizonyára jegy sem kell, és az utasokat se ellenőrzi senki.
nick69
2023. június 12. 09:46
Kamu szaga van, inkább egy gyakorló, oktató modellben vehették fel. Biztosan nem engedik felszállni a stuvik a gépet úgy, hogy valaki ott "utazik", eltitkolni pedig lehetetlen! Ők mindent is látnak, mert az a dolguk.
Kecmec
2023. június 11. 21:48
A messze földön híres brit kultúra ismét megmutatkozott....
Tuners
2023. június 11. 20:55
Már a cím alapján akartam mondani hogy tuti brit. Az hát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!