Transz aktivisták erőszakoskodtak egy gyerekeknek tartott drag queen előadáson (Videó)

2023. június 25. 18:55

London déli részén mindennaposak az ilyen összetűzések.

2023. június 25. 18:55
null

Erőszakba fulladt egy gyerekeknek tartott drag queen felolvasó-est szombaton London déli részén, amikor az LMBTQ-aktivisták, és a gyerekeknek tartott drag queen előadások ellenzői összetalálkoztak a lewishami Honor Oak bár előtt – írja a Daily Mail.

 A Turning Point UK nevű szervezet azért ment a helyszínre, hogy tiltakozzanak a gyerekeknek tartott érzékenyítő műsor ellen, amikor maszkos LMBTQ-aktivisták botokkal támadtak rájuk.

Az egyik tüntetőt hátulról megütötték egy bottal, egy másik aggódó szülőt pedig a kezén szúrtak meg.

Egy transz aktivista arra panaszkodott, hogy az egyik kiérkező rendőr megütötte, a rendőrség viszont tagadja, hogy a férfi bárkinek is sérülést okozott volna. A bár előtt állítólag mindennaposak az összecsapások a két fél között. Az eset után a rendőrség két embert előállított.

 Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bailey81
2023. július 06. 10:05
Milyen érdekes, olyanról sehol nem hallani, hogy azért vonulnak/tüntetnek/balhéznak mert nincs pénzük nővé operáltatni magukat....pedig nem csak az adóm 1, hanem a jövedelmem 10 százalékát is felajánlanám erre a nemes célra, hogy végre megkapják amit akarnak, lecsapni a lompost felvarrni a 2 didit meg a suncit + pár száz liter női hormon ajándékba....esetleg tüntethetnénk, hogy iktassák törvénybe, hogy ingyenesek legyenek az ilyen műtétek....vajon akkor a kórházak előtt verekednének a bejutásért? Szerintem gyorsabban eltűnnének, mint a láthatatlan ember
Ooomph
2023. június 26. 16:52
Nyamvadt nyugatiak. Még egy rakás ratyit sem tudnak összeverni?
Zombi papa
2023. június 26. 08:53
BLMBTQ
Rocktoberi
2023. június 26. 07:26
Amikor így összegyűlnek egy jól irányzott sortűz nem lenne rossz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!