Medve sétált be egy amerikai pékségbe: megevett hatvan sütit (Videó)

2023. június 01. 19:49

Az incidens során senkinek sem esett bántódása.

2023. június 01. 19:49
null

A BBC cikkében arról számoltak be, hogy a Connecticut állambeli Avonban egy medve sétált be egy pékség hátsó bejáratán, majd 

kihozott egy raklap süteményt, és a benne található 60 darab süteményt jóízűen elfogyasztotta.

A Taste by Spellbound cég dolgozói megdöbbentek, amikor észrevették a hívatlan vendéget, először elfutottak, majd az autójukkal visszatérve sikerült elijeszteniük az állatot.

A nem mindennapi eset alább látható:

Nyitókép: Illusztráció/Vanyarc/ON Facebook-oldala

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. június 02. 10:09
Még a számlát sem fizette ki! Ezek a medvék nem rendesek, érzékenyíteni kell őket! A pitbullokat nem sikerült érzékenyíteni a Soros ngo-k nak, mert még mindig verekedősek, nem hat rájuk a baloldali propaganda!
bunko_jobbos
2023. június 02. 08:41
Nálunk ez lenne, beszarna mindenki, főleg a rendőrség. Ha le kellene lőnie ezt a veszélyes állatot, akkor hónapokig menne a verbális lincselés a faszbukon, a rendőrök képével, címével. Mert az aranyos macika élete nyilván többet ér, mint az embereké. Elbaszott világ, de legalább ki fog pusztulni.
erossvass
2023. június 02. 06:40
Szegény, elhajtották, mielőtt befejezhette volna a nassolást. :) A baribál nem egy "vérszomjas" grizzly.
kozmosz
2023. június 01. 23:58
Nekem ez inkább garázsnak tűnik, mint pékségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!